Ada022 Doğuma çok az kaldı elele madre stokta yok yetişmez doğuma yoyko da çok fiyat arttırmış o kadar etmez fiyat başka marka park yatak önerisi istiyorum lütfen 🙏🏻
senaacik Ada022 biz odamız küçük olduğu için joie kubbie tercih ettik e bebekte indirimdeydi özellikleri falan da çok iyi bi bakabilirsin canım
Fnen Ada022 joie illusion aldım ilk çocuğumda çok kullanışlı çok memnun kalmıştım alt açma yerini hep kullandım kenarda ki bölmelere bez ıslak mendil obur zıvır her şeyimi koyuyordum taş gibi hala şimdi stok var mı bilmiyorum
Ada022 senaacik çok küçük canım o biraz daha ilerleyen yaşlarda kullanabilen bişey ihtiyaçım var teşekkür ederim yinede
Gulirmak Ada022 bende sipariş edince o şekilde yazıyordu ama 3-4 güne geldi ama siz genede riske atmayın isterseniz doğum yakın ise
Basakaltunsoyy Ben de çok kararsızım park beşik mi ahşap anne yanı beşik mi diye, park beşiklere baktım joıe ıllusıon beğendim ama maalesef stokta yok altarnatif olarak Prego var bilmiyorum napsam
Anneoluyorumbb Gamze_cnky içindeki yatağı asıl tercih etmeliyiz banada bilgi verebilirmisiniz bu konuda bilgisizim
Gamze_cnky Anneoluyorumbb suan stokta görünmüyor ama yataş twiny aldım ben bi tarafı yeni doğandan 2 yasına kadar kullanılıyor, yeni doğana uygun sert yapıda , diğer yüzü ise 2 yaş üstü yatmak için, zaten kısmet olursa 4 yaşından sonra yatağı büyütürsünüz 🍀
Tuba0396 Ada022 elelenin kendi sayfasına baktınız mı şimdi baktım stokta var kendi sayfasında 2700 civarı fiyatı var
Ada022 Tuba0396 baktım canım ön siparişe açıldı diyor 25 agustos da kargolama diyor benim 40.hafta doluyor 20 agustos da cesaret edip riske atamadım