Busraa_44 Eda038 yok cano ikinci beimki ilkj makat geliş olduğu için oldum buda hala ter kız abisi gibi 28haftaga girdik bugün tam
Ebrulianne06 Busraa_44 ben de makat gelisli oldugu icin sezeryan olcam. Acaba bebek icin zorlu oluyo mu oksijensiz kaliyo falan diye okudum her makat gelisli küvoze alinir bu mantikla kafam karisti bebeğinizde insallah bir sorun olmamistr dogruluk durumunu merak ettm
Busraa_44 Ebrulianne06 Yok kız bir sıkıntı olmadı Bir de 2 kilo 650 gram doğmuştu direkt götürmüş kaynanamgile vermişler öyle küvezde falan kalmadı yani
Eda038 Naz1616 hayır olmadım daha ama yarın büyük ihtimalle doktorum sezeryan istermisin derse evet dyecem ama çok korkuyorum
Naz1616 Eda038 bebek buyudugu için son haftalarda vajinada batma ağrı çok oluyor özellikle yürürken bende yaşıyorum aynısını kemikleri batıyor sanki
Birdadaskizi Eda038 zorunlu sezeryan olmuştum iyikide olmusum sancı felan cekmedim ilk ayıldıgımda yarım saat vanım cok yandı sonra cok cabuk toparladım bol bol gezdim narkozu terle attım yanına bol bol yedek çamasır ve kıyafet al
Smyyns Eda038 sabahdan girdim akşam 7 ye kadar normal doğum sancısıni cektim ama öyle bir sancı Yok suyum bitti 7 cm açılmıştim doktorum sezeryan yaptı çok şükür o doğum sancısı nere bu nere daha iyiymiş Allah kimseye o sanciyi öyle çektirmesi zor 😓
nurbanu-y derya61_ ben sadece spinal oldum yeterli oldu. İlk gün gecelik tercih ettim çünkü gelip kontrol ediyorlar daha pratik oluyor. Ameliyatın ertesi sabahı pansumanım yapıldıktan sonra da pijamaya geçtim
Busraa_44 Ebrulianne06 yarım saat sürüyor cano belden uyusturdulardi beni oğlusun sesini duymuştum şimdi kızda nasıl olursa sağlıcakla kucağımiza alalım da gerisi kolay