Meryemulutas birmeleginannesi_ bende kimyasal gebelik geçirdim cok istiyodum kafama takıyodum bu dediğim folik asite başladım ve 2-3 ilişkimde bebek düşünerek ilerlemedim hiç tam o zamanda Rabbim verdi ne kadar düşünür stres yaparsan o kadar itmiş oluyosun
birmeleginannesi_ Meryemulutas ben çok stres yapıyorum vücut ısımı bile yükseltiyor bendeki stres öyle düşün
Esrey birmeleginannesi_ arkasında ki folik asit yerinde ne yazıyor metilfolat yazıyorsa iyidir sadece folik asitse önermem şahsen. Foliciod, folidays gibi ürünlere bakabilirsin
birmeleginannesi_ Esrey valla baktım canım benefol folik asit yaziyo internete yaz bak direk çıkıyo icindekiler kısmında folik asit, iyot, vitamin B6 , vitamin B12 yazıyor
birmeleginannesi_ Lalelale1 benimkide anlaşmalı alınan bı folikasitmis özel olarak geciyomus 200 TL falan normal folikasit fobiol 20-30 mesela ama bu pahalı güzel içeriği de
birmeleginannesi_ Meryemulutas teşekkür ederim bebeğim doktoruma bı söyleyim yazarsa onu da denerim inşallah gebelik olur🥰
birmeleginannesi_ Amigurumi Amigurumi bende gebelik istiyorum ondan benefole başlattı inşallah oluşur bebeğimiz
Meryemulutas birmeleginannesi_ birmeleginannesi_ yok yok öyle düşünme herseyin hayırlısı istediğin zaman değil ihtiyacın olduğu zaman olurmuş bebeğin öyle düşün 🤭 Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
birmeleginannesi_ Meryemulutas Meryemulutas o kadar ihtiyacım var ki ona.. ümidim gidiyo artık olmadikca
Meryemulutas birmeleginannesi_ yoook bak işte sorun bu böyle umutsuz olma güzelim. Verende alanda Rabbim. İnanki kendini strese sokarsan hiç olmuyor. Rahat bırak kendini bende 2. Senemde kaldım hamile o kadar ilaç kullandım hastalıklarımdan ötürü tam herşeyim bitti tamamen iyileştim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. İnanki herşeyin bir zamanı var
Seval0Seval birmeleginannesi_ yani ben hiçbir şey kullanmadan iki tane düşügüm oldu geçen aydan belli kullanıyorum klomen verdi doktorum perşembe kontrol
aygulss06 birmeleginannesi_ benim de eşim askeri personel evlendik 6 ay Suriye görevi 3 ay dış görev vs vs derken 3 yıl oldu evliliğimiz hala gebe kalamadım
birmeleginannesi_ aygulss06 benimde eşim askeri personel bizde izne çıktık gebe kaldım sonra kaybettim şimdi sürekli göreve gittiği için kalamiyorum bir iki ay tugaya geldi o esnada da rabbim nasip etmedi
Meryemulutas Ama sana söyle bir tavsiye verebilirim benim teyzem hemşire banada o söylemişti. Zaten yumurtalama dönemini illaki takip ediyosundur o hafta ne kadar ilişkide olursan o kadar iyi ama günde sadece bir kere + olarak adetin bittiği günün akşamı mutlaka bi ilişkin olsun ve kalçanın altına yastık koy hiç kalkma duş alma sabaha kadar uyu . Çünkü adetimle bebeği eş tuttuğumda adet bitimi zamanında kaldığım ortaya çıkıyor. İnşAllah Rabbim sanada nasip eder 😘❤️
birmeleginannesi_ Meryemulutas galiba regliyken sperm birikiyo bitiminde sağlıklı sperm veriyor ya o yüzden olabilir inşallah aşkım stres yapmam da olur ya ben çok kasıyorum kendimi artık ilişkiye bile çocuk gözüyle bakıyorum ya