birmeleginannesi_ Kızlar merhaba benefol kullanan varmı doktor gebelik istedigim için folik asit başlattı folbiol kullanıyodum daha önceden doktor şimdi BENEFOL önerdi kullanan iyi gelen varmı acaba
EUEUEU birmeleginannesi_ folbıolden daha iyileri oluyomus eczacım demıstı en basit olanı o sanırım doktorunuzu dinleyin inşallah olur bebişiniz 💕
Esrey birmeleginannesi_ içinde ki folik asit formu metilfolatsa kullanın sentetik folik asitse uzak durun. Folbiol de asla kullanmayın mg çok yüksek
Hdemir1618 birmeleginannesi_ bana ilk folbiol yazmıştı aile hekimi kadın doğum dozu yüksek diye kullanma ded İmom kullandım içeriğide güzeldi
Lalelale1 birmeleginannesi_ benim tek tüpüm var yumurta kalitesini geliştirdiği için Q-folin vermişti içeriği de temiz sadece diğer folik asitlere göre fiyatı pahalı
Bupeeet birmeleginannesi_ eğer gebelik planlıyorsaniz folik asitin ise yaramasi icin 3 ay öncesinde kullanmaya baslamalisiniz diğer tüm vitaminlerde oldugu gibi.
NazKara birmeleginannesi_ evet kullandığım ilk ayda gebe kaldım tabi onun yanında klomen de kullandım
Meryemulutas birmeleginannesi_ bende kimyasal gebelik geçirdim cok istiyodum kafama takıyodum bu dediğim folik asite başladım ve 2-3 ilişkimde bebek düşünerek ilerlemedim hiç tam o zamanda Rabbim verdi ne kadar düşünür stres yaparsan o kadar itmiş oluyosun
birmeleginannesi_ Bupeeet valla ben direk bu ay başladım planlıyorum inşallah olur çok istiyoruz kayıp yaşadım bir yıl önce daha da bir türlü olmayınca sürekli sıkıntılar olunca artık umidimde gidiyo
Bupeeet birmeleginannesi_ anladım ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur birde kafanızı rahat bırakın. Psikoloji bu durumu çok etkiliyor zorlu bir süreç gecirmissiniz bir süre üzerine sünger çekmekte fayda var. 😊
birmeleginannesi_ Bupeeet işte eşim askeri personel sürekli yanımda olamiyo bir kaç aylığına geldi bu süre zarfında olsn cok istedim ama sürekli bı sıkınti olunca bebek olmayınca kafaya çok takıyorum elimde değil ya atamıyorum o stresi
aygulss06 birmeleginannesi_ benim de eşim askeri personel evlendik 6 ay Suriye görevi 3 ay dış görev vs vs derken 3 yıl oldu evliliğimiz hala gebe kalamadım
birmeleginannesi_ EUEUEU aynen benefol kullaniyorum şuan zaten 60 kapsül olan var ya biliyo musun bilmiyorum
birmeleginannesi_ Esrey folbiol 5 mg di benim kullandığım şimdi BENEFOL kullaniyorum 60 kapsül olan şişenin içinde
NazKara birmeleginannesi_ hayır iğne olmadım ben hamile kalabiliyorum ama rahîm şeklim değişik olduğundan dolayı 3 düşük yaptım sonrada 10 ay ara verdim hemen istediğim için de doktora gittim bana klomen ve folbiol verdi ve bir ay icinde hamile kaldım
Esrey birmeleginannesi_ arkasında ki folik asit yerinde ne yazıyor metilfolat yazıyorsa iyidir sadece folik asitse önermem şahsen. Foliciod, folidays gibi ürünlere bakabilirsin
birmeleginannesi_ Lalelale1 benimkide anlaşmalı alınan bı folikasitmis özel olarak geciyomus 200 TL falan normal folikasit fobiol 20-30 mesela ama bu pahalı güzel içeriği de
birmeleginannesi_ Meryemulutas teşekkür ederim bebeğim doktoruma bı söyleyim yazarsa onu da denerim inşallah gebelik olur🥰
Amigurumi Ben folavie kullanıyorum b12 b6 folik asit ve iyot içerikli gebelik istediğim için başlamıştı doktorum
birmeleginannesi_ Amigurumi Amigurumi bende gebelik istiyorum ondan benefole başlattı inşallah oluşur bebeğimiz