Aleynadeveci2022 1prensesimm sondayı uyuşturduktan sonra mı takıyorlar önce mi ve sondayı ne zaman çıkardılar uyuşukluğunuz geçmişmiydi
Ay12345 Aleynadeveci2022 sondadan korkmayın hiç , benim uyustuktan sonra takilmisti acil sezeryana alindigim için çıkartırken de uyusuklugum geçmişti hiç canım yanmadı hissetmedim bile
1prensesimm Aleynadeveci2022 ben uyusturup takın diye rica etmiştim ama doktor olmaz dedi uystirmadan taktılar acımadı zaten hafif yanma oluyor, çıkarırken de sezeryandan sonra odaya geçtikten 20 sonra çıkardılar hissetmedim bile uyuşukluk geçmişti çıkarıldıklarında uyuşuk olarak çıkarirlarsa idrarinizi tutamazsıniz his etmezsiniz çünkü o yüzden uyuşukluk geçince cikiyo
Ao526- Hatice-6363 Çok teşekkür ederim ❤️ Darısı başınıza 🙏🏻 ağrısız acısız sorunsuz sıkıntısız doğumunuz olsun inşallah ❤️ hep pozitif olun, pozitif düşünün ❤️ dualarım sizinle
Esved Hiç korkmayın. 5 gün önce sezeryan oldum dün avm gezdim 😊 bende çok korkuyodum ama keşke hiç korkmasaymışım dedim. Saatlerce sancı çektikten sonra şimdi de normal doğumdan korkar oldum 🤣🤣Hastanede zaten ağrı kesici yapıyorlar sürekli. Eve geldikten sonra da o kadar acı ağrı kalmıyor. Bebek bakmak daha zormuş bunu anladım 😋😋
Elifsral Bende Perşembe giricem inşallah doğuma siz içimi rahatlıyorsunuz her konuda Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah
Ozdbtl 3 Ağustosta spinal Sezeryan ile kızım doğdu.. endişelerim korkularım hepsi yersizmiş. Hiç korkmayın asla sandığınız gibi zor olmucak