minikmucizeemaak Herseyguzelolsun7 Benim yeğenim net 4400 doğdu, ablamın tansiyonu da çıkmıştı ama doktor çatı muayenesin de çatın müsait değil dedi sezeryanla doğum yapmıştı. Poğaça gibiydi su kuşum şimdi 7 yaşında, sağlıkla kavuşalım hepimiz 💙
defnezumram Herseyguzelolsun7 hem bebek için riskli hemde doğumda ne yaşanacağı belli olmayacağından vajinanda perişan olacak teyzemin gelini doğurdu 2 tane 4 kilo üstü vajinal estetik oldu sonra ama kızın çatısı genişti 2 ıkınmadan doğuruyordu bide orası var tabi
MineDemirci Herseyguzelolsun7 Ben de kilodan dolayı sezeryana karar verdim. Doktorum normal doğumun tehlikeli olacağını söyledi. 4.400 kg 🤭
Mutluemos MineDemirci sözde benimde 4 kilo 200 dü doğdu doğdu 3300 😅 sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Wwcansu Bn oglumu 4.230 gram normal doğum yaptim ama doktorun ne diyorsa onu uygula masallah Allah bağışlasın
e_blue_sky_a Herseyguzelolsun7 eskiden normal doğum olurdu çoğunlukla. Ablam yeğenimi normal doğurdu 4300 dü erkek. Bi ara ablam için öldü dediler. Çok dikişi varmış ablamın ve bebek çıkamayınca vakum ile çekiyorlar. Boynu yamuldu 1sene egzersiz yaparak düzeltmiştik.
Fnen Herseyguzelolsun7 ben cesaret edemezdim sanırım ama doktor daha iyisini bilir önemli olan çatı muhabbeti, oğlumun kafası 3 hafta önden gidiyordu ben çok tedirgin oluyordum ama doktorum gayet sakindi çatı müsaitti çünkü normal doğurdum
MineDemirci Mutluemos amin teşekkür ederim ☺️ hepimize evlatlarına sağlıkla kavuşmak nasip olsun🙏🏻 yarın sezeryana gircem. Bakalım kaç kg gerçekte 😂
Mutluemos MineDemirci Rabbim doğumunu kolaylaştırsın su gibi bir doğum nasip etsin inşaAllah Allaha emanet ol kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun ❣️
GokceMom_ Herseyguzelolsun7 benım arkadasım 1 hafta once dogum yaptı onun bebegı de ırı bebek ti 4 kılo 100 gramdı doktor normal dogum yapmıs arkadasım zorlanmıs bıraz kesi fazla olmus bebegın başı şişmiş yınede normal dogum yaptı arkadasım oyle soyledı bana doktorunuz ne dıyo bu konuda normal dogum yapabılırız dıyosa doktorunuza guvenın