Lilosss MelodyFairy evet benim de 2-3 gündür belim çok ağrıyor ben de yarın tekrarlıcam inşallah daha koyulaşmış şekilde görürüz inşallah bizimledirler 🙏🏼🥰
Buseerdem1 Lilosss yok benimde aynı böyle çıkmıştı 4 aylik hamileyim suan hi hastaneye gidip kan verin bence ❤️
Buseerdem1 Lilosss ya üzülme ama hayırlısı de folik asit kullanmaya başla çok faydası oluyor ovulasyon günlerini takip et
Lilosss Ayseee60 adetim gecikti canım 2-3 gün belki de geç mi yumurtlama oldu diyorum acaba yoksa daha belirgin olurdu heralde
Lilosss Badesmmom sizin böyle çıktığında gecikmeniz var mıydı peki , bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah hamile olarak da bizim gibi tüm hasret çekenlere dua edin lütfen 🙏🏼
Badesmmom Lilosss adetim üç gün vardı. Erken genelik aldım sabah ilk idrarla onu yaptım daha belirgin cikti. Birkaç gün sonra da kan verdim netleşti zaten
Lilosss Betbet98 verdim bugün negatif çıktı ama daha regl olamadım bekliyorum amin hepimiz için hayırlısı inşallah 🙏🏼
Lilosss Buseerdem1 yok üzülmüyorum canım tüp bebeğe başlıyorduk zaten bu sürpriz olmuştu zaten bunu beklemiyordum regl olunca tüp bebek süreci başlayacak zaten