Mrveglsn Krm sigara böreği sar mesela köfte yapbilirsin doğum zamanı gerek oalcak stokla :) eğer seviyorsan yabancı dizilerden çok güzEl diziler var tavsiye ederm. Ben bi ara evdeyken dizilere sardım sürekli sezon sezon bitiriyoddm türk dizilerine benzemiyor
Krm Mrveglsn yabancı dizileri baya takip ederdim ama odaklanamiyorim kopuyorum hep hamilelikten beridir. Kafam dolu ve dağınık sanirim. Yemek olayına ağırlık vereyim ben en ağız vakit alan yemeklerden gideyim fazla fazla yapıp buzluğa da atayım en iyisi
Asdfgh Bizde 37 4 üz ay bacım zaman gecmıyor için şişti ya davul gbı ayaklar sırt ağrıları pespaye ben napsak bilmiyorum
Krm Asdfgh yorum yapan arkadaşlar sağolsun bir kaç guzel önerilerde bulundular bı kaç gun oyalar bunlar beni.
Krm Kaderburr ah yavrum benim 40+4 e kadar o zamanı nasıl gecirdin anlat mesela. En kısa sürede sağlıklı mutlu bir doğum hikayesi de bekliyoruz senden insallah
Kaderburr Krm doğurunca yazacağım, inan son zamanlar geçsin istiyorsun ne hikmettir geçmiyor Allah kimseyi bu yolda birakmasin
ElifMetehan Kızlar valla ağzınızı hayra açın bende uff sıkıldım doğsun artık derdim 40+5 oldum hala yok. Rabbime bırakın dua edin
Krm ElifMetehan ya bu bebisler içerde rahat galiba azıcık bir durtmek lazım hadi gelin diye. Hayırlı doğumlar olsun da biz çekmeye raziyiz
Krm Seheryakupbebek pek öyle şeylere hevesli biri değilim. Hiç yapamicam süs eşyası sanırım. Düğün nisanimda falan da yapmadım ya ben cinsim biraz o konuda
Krm Kaderburr yani oldu olacak askere kadar kalsinlar içimizde bütün hayat kalitemiz yerlerde üstelik heyecan ve merak var. Her gece de bu gece kesin dogururum diye beklentiyle yatilmaz ki
Kaderburr Krm bide arayanlar soranlar çabası kayinnam yarın hastaneye gidip doktora hesap soracakmiş canım düşün