Krm asilsmom oo sen mobilya bak doktor hastane araştır doğum sekilleni incele hangi hafta ne yenir öğren. Bak sana iki dakkada bissuru şey buldum.
Krm Ssseval ev bal dök yala modunda zaten her gün yeniden temiz evi siliyorum.en fazla 10 dk suruyor sondaj koca gün boş zaman.
Krm Nrnoztrk ya geçen markete kadar gideyim dedim tuvalet ihtiyacı ile koşarak eve döndüm. Örgü işleri yapamıyorum canım hem yetenek yok hem öyle ince işlerle gozlerimi yorunca migreni tetikliyor. Yapabilsem iyi oneriydi.
Krm Karatassukran ya sana da sağlıklı doğumlar olsun. Doktor randevuları olmasa eglencem yok. Sabahtan duş saç baş bakım giyim kuşam gitmesi dönmesi derken bütün eglencem randevular zaten. Hele ki herşey yolunda dedi mi benden mutlusu yok çok şükür.
Krm Ruyaaa Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin canım. Suyu sancısı sunisi derken kucağimixa alınca hepsini unutucaz zaten
Krm Melissssa kız 26 da çok gez toz ben düğün dernek kacirmiyordum beş ayrı şehirde o zamanlar. Doktor yat demediyse daha eve bağlanmak için erken.
Krm Ceydadefne1 oyy kıyamam inşallah o kadar beklemek zorunda kalmayiz. En acilinden sağlıklı doğumlar diliyorum sana
Krm MASALMYRA dışarı çıkınca tuvalet ihtiyacından dolayı hemen dönüyorum. Egzersizlerimi yapıyorum yemek yapıyorum temizlik hergun çıkmıyor. evde tekken duş almamı yasakladı eşim başıma bişi gelir diye aksam alıyorum genelde. Gerisi koca boşluk. Öğle uykusu olayını yapabilsem o da bana bir kaç saat kazandırır aslında.
Mrveglsn Krm bir diziye başlayın iyi gelir yada kitaplar alın okuyun ondanda sıkılıyorsanız dışarı çıkıp yürüyüş yapın oda olmazla buzluğa hazır yemeklik hazırlayın ☺️
Krm Mrveglsn diziye odaklanamiyorim niyeyse uzun süredir. Dışarı da çıkamıyorum tuvale t ihtiyacı geliyor anında hava yağışlı bı de. Kitap okuyorum sürekli de tüm gün olmuyor işte bir iki saat ancak. Yemek olayı çok mantıklı geldi.kesinlikle baslocam
Krm Agg0207 canım.ben de normal beklicem bı de 42 ye kadar yolu var hergun egzersiz yapıyorum ama en fazla sürse sürse yarim saat işte. Bebek bakımı kitaplarına başladım nerdeyse tuvalet eğitimine kadar vardım yeter.😜
Edanurusta Krm Durmadan sürekli kendime bir işler çıkartıp duruyorum evde sonra yapacak iş bulamayınca dizi tekrarlarına sarıyorum kendimi 😂
Krm Edanurusta ya sanırım beklediğim bir şey var diye dizi veya filmlere hiç odaklanıyoruz uzun süredir. Boş boş ekrana bakıyorum konudan kopuyorum falan.
Krm Mucizelimm ya işe giderken on dakikam olsun da dinleneyim diye ölüyoruz zaten asıl mesele doğum iznine ayrılınca başlıyor 😓
Mrveglsn Krm sigara böreği sar mesela köfte yapbilirsin doğum zamanı gerek oalcak stokla :) eğer seviyorsan yabancı dizilerden çok güzEl diziler var tavsiye ederm. Ben bi ara evdeyken dizilere sardım sürekli sezon sezon bitiriyoddm türk dizilerine benzemiyor
Krm Kaderburr ah yavrum benim 40+4 e kadar o zamanı nasıl gecirdin anlat mesela. En kısa sürede sağlıklı mutlu bir doğum hikayesi de bekliyoruz senden insallah
Krm Ruyaaa olsun güzelce kucağına alırsın inşallah sağlıkla en azından sürekli bir bekleyiş halini yaşamadın uzun uzun.