Esra8861 Denizkizi bilmiyorum, nst için gittim sancım cıkınca 80 lerde bir muayene edelim dedi doktor.
reinamm Esra8861 ben iyi doktorlarn bile son anda sezeryana çevirdiğini gördüm bi hemşire olarak. Bu yüzden ben olsam görünürdüm ama karar sizin
Esra8861 reinamm canım ilçede oturuyorum imkan keşke olsa ufak yer buralar, seçenek yokki okadar. Ama arkadasım okadar sezeryan istedi, sen normal dogumA uygunsun dıye Baska doktora yonlendırdı. Okadar ki normal dogum yanlısı
KeremSevda27 Esra8861 bence doktorunu degstir ne demek sezaryan olsun o karar veremez hele zamni gelsin bebekte kanala girer acilmanda olur sinir oldum doktoruna suan bende normal istyrm cnki bende gebeligin basndan beri normal dogum hiyakeleri okuyorum videolar izliyrum kendimi hazrladm ben biri bana gelipte sezaryan yapcam dese o an agzmdan hakaret bile cikabilir doktoraa bide benim sezaryan korkum var Allahin izniyle olmaz insallah🙏🙏
Svetla Esra8861 ben de 36 haftalık hamileyim bebeğim henüz dönmedi bende hep normal düşünüyordum ama sanırım sezeryan olucak 5 aralıkda dönme ve duruma göre çatı muaynesi olcam
Mihri-musta Esra8861 9saat suni sancı sonucu sadece 1cm açıklık 🙂 olmayınca olmuyor napalım 😊 sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı neyse o olsun 🙏
SinemAyaz Bende 36 haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu plesantanın Rahime yakın olduğunu ve kanama olduğu için normal Doğum la işe riske atmak istemediğini söyledi bizim de sezeryan olcak
Hayalvemasal00 Esra8861 yaaaww.cidden bazi dr lar sırf sezeryandan para kazanmak icin hastasina onu oneriyor. Bnce baska bi dra da görün canim. O dr un dedigiyle kalma yani
MASALMYRA Deletedmom00012 aynen benim doktor 39 da yapiyor genital muayeneyi,sizinkibiraz erken karar vermis gibi,tabi doktorunuzun da bir bildigi vardir diyebilirim sadece...
mac Esra8861 daha haftan erken belli olmaz doktorun neden böle konuştu anlamadm o haftalarda çatı muayenesi yapmadı doktorum konuşmadı bile