Cyln00 Etlik şehir hastanesinden çok memnunum ✌🏻 biraz da yapı meselesi. Eşinizle girememeyi, bebeğin usg kağıdı vermemelerini önemsemezseniz gayet güzel. Bütün doktorları gezdim. Hep aynı doktora denk gelinemiyor maalesef. Arada 1-2 doktor biraz gıcık olabiliyor. Ben daha gıcık davranıyorum. Baktım hemen göndermeye çalışıyor, sordukça soruyorum. Sorularımın cevabını almadan hiç ayrılmadım 😁 soru sormana gerek kalmadan her şeyi açıklayan doktorlar da var. Kürşad hoca, Tuğba hanım, Ayşe Sena Küçükkayıkçı dan çok memnun kaldım. Bazen asistanlar da denk geliyor, onlardan daha da memnun kaldım. Randevusuz gittiysem 1 saate alıyorlar, randevulu gittiysem max 30dk sonra giriyorum, o da max hali. 26dan sonra Perinatolojiye geçirdiler biraz sıkıntım vardı. Perinatoloji de iyi. Benim en sevdiğim yeri Acili. Hepsi şans, bazıları gerçekten gıcık doktorlara denk gelebiliyor ama acilde hiçbir zaman beni terslemediler. İkili testim çıktı, poliklinik kapalıydı, acilin görevi değil ama onda bile hemen yorumlayıp açıkladılar. Tabi acilde ne şikayetle giderseniz gidin alttan muayene ediliyor genelde ama Allah pişman etmesin, doğumu da orda istiyorum