Adencanan Mucizelimm şuan tam 17 haftalığım üçlü tarama sonucum için gidicem o gün tekrar bakmasını isticem 😊
Neylin Mucizelimm iki cinsiyette de çocuğum olmadığı için yanılması cok önemli değil ama İnsan psikolojik olarak etkileniyor misal ben yavrum diye konuşuyordum ,oğlum diye konuşmaya başladım 😜😬Sağ ,sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi önemli değil
Eloelo 9. Haftada %60 erkek 12. Haftada %100 ‘e tamamladı 🙈 şimdi 33. Haftadayız sanırım erkek bebekler daha önce belli ediyor cinsiyetini bir arkadaşımın 25. Haftaya kadar saklamıştı bebeği kendini kızı oldu 🤗
Canselllll Eloelo okadr erken tahminde bulunmuş. Peki özel bir ultrason cihazı mı yoksa normal bi cihaz ve normal bir muayne de mi belli oldu
bebegimvben Nryseda canım erkeğin pipisini görmüşsse o nettir zaten değişmez. Ama kızlarda öyle değil. Süpriz pipilerin çıktığı oluyomuş 🙈😀
Seymaemre Senemmm değişebiliyor çünkü hanfendi yaşadığım için uyardım sadece yoksa istediğini yapsın beni bağlamaz ki 😊 benide uyardıklarında çok takmamıştm ama hakkklı cıktılar beklemekte yarrar var
ozgemre Ben 14. Haftanın içindeydim gittiğimde bana yüzde yüz erkek dedi cok net konuştu ama sizlerin bu konuşmalarınızdan sonra doktora tamda ınanasım gelmedi açıkcası😌 bıraz daha geçsin başka doktorlarada gıdıp baktırıcam maksat kız erkek ayrımından deıl saglıkla gelsınler ama ınsan duramıyor bırseyler almak ıstıyor emın olmadan da alışverıs yapmamak lazım mış😀
Mucizelimm Adencanan ben 22 haftalık ama iki hafta sonra kontrolüm var kendini gösterirse görücez inşallah 😄😄
Eloelo Canselllll evet bizde başta güldük eşimle bu ne ya falan diye bizim doktor cinsiyet konusunda bir numaraymış gelen hastalardan duydum sırf cinsiyet için gelen bile vardı normal ultrason cihazıyla bakıyor.
Bsrakzmn NeslihanOner Komşum ve arkadaşıma ilk erkek birinin kızı oldu birinin de şubatta olucak değişebiliyor😊
NeslihanOner Ya bana doktorum resmen 10. Haftadayım erkek olduğunu söyledi ama net olarak 12. De belli olur dedi bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum tabi hepimizde yanılma olacak diye bi şey yok ama burda okudukça acaba nr olacak diyorum :)