bebegimvben Canselllll bende erkenden öğrendim 3 doktorda kız dedi. Ama 20. Haftamda öğrendikki erkek miş 😀 ve biz kız diye cinsiyet partiside yaptık 🙈 sonra bidaha herkese açıkladık erkek diye 💙🤗 yani tam belli olana kadar hazırlık falan yapma 😀
Nryseda bebegimvben canım üç ayrı doktor kız dedi ve erkek oldu öylemi. Allah Allah. Şimdi benide şüpheye düşürdün. Üç ayrı doktor erkek dedi 17 haftaya kadar
NeslihanOner O kötü olmuş :) ama kızda yanılma oluyo da erkek de olmuyo diye biliyorum yani erkek diyip de kız oluyo mu ki bilemedim ya beklemek beklemek beklemek zor valla
Bsrakzmn NeslihanOner Komşum ve arkadaşıma ilk erkek birinin kızı oldu birinin de şubatta olucak değişebiliyor😊
Seymaemre Senemmm değişebiliyor çünkü hanfendi yaşadığım için uyardım sadece yoksa istediğini yapsın beni bağlamaz ki 😊 benide uyardıklarında çok takmamıştm ama hakkklı cıktılar beklemekte yarrar var
Mervisnese Ya kizlar ben 12+4 'te gittim doktor baktı sırtı dönük göremiyorum hiçbişey dedi benim gibi olan varmi 😂😁
NeslihanOner Mervisnese canım gitmeden çikolata ye ben de bugün gitmeden birazcık çikolata yedim ondan mı ne gösterdi kendini:)
Mervisnese Valla bi tatlı kaşığı çikolata yedim yinede banamisin demedi😊😁benim gibi keçi inadı var belliki😂🤣
Neylin Benimde 11+3 bugün doktor erkeğe benzetti.benim de hep içime erkek doğuyordu .erkekte yanılma payı kız kadar var mı ?10 gün sonra gel netleşmiş olur dedi
bebegimvben Nryseda canım erkeğin pipisini görmüşsse o nettir zaten değişmez. Ama kızlarda öyle değil. Süpriz pipilerin çıktığı oluyomuş 🙈😀