binnur64 sinem7777 35 haftalıkken 2583 gramdı doktor gayet iyi demişti size nasıl 2 hafta geriden dedi ki acaba
tunasmom sinem7777 Doğumdan sonrada kilo almaya devam etti bugün muayeneye götürdük doktoru kilo alımının gayet iyi olduğunu söyledi. Zaten önemli olan kilosu değil ki sağlıklı olsun yeter o . Kilosuna takılmayın sağlığı önemli
Slnaydn3 Saraaliyeva acaba dogunca kaç dogururuz bana zayf gibi giyo burdaki arkadaslarinkini gorunce tabi saglikli olsunda ilk cocgum boyle kiloau iyi olsun istiyorum
byzcyln01 32+1 de gittim 2107 çıktı haftaya pazartesi gitcem 35 haftalık oluyor bakalım kaç diyecek doktor. hamilelikte fazla kilo almadığım için bebeğim kilo alıyor mu diye çok tedirgin oluyorum.
Mummumlilo byzcyln01 32+2 de benimki 2040 grdı bende fazla kilo almadım ama bebekler iyi gelişiyor maşallah
Gozdecevik Bende bugün kontrole gittim 37+1 bebeğimin kilosu 2628 çıktı ve doktor düşük gördü 3 ağustosta da doğum olacak inşallah bugünden itibaren balık yağına başladık ve sabah aksam yumurta ye dedi