Gulbeyza canim-bebegim acaba ne kadar yatırıyorlar biliyor musunuz? Ben öğretmenim ilk çocuğum olacak bilmiyordum daha fazla alındığını 🤔
hunilimom Gulbeyza 37. Haftada mi ne çalışamaz raporu alınca maaş üzerinden hesaplama yapıp siz daha fazla alıyorsunuz
2cocukluu-annee canim-bebegim ben süt parasini hic duymamistim dogum parasi icin basvurdugumuzda ayriyeten mi soylemek gerekiyo cunku ilk cocugumda sadece 300 tl dogum parasi aldim
minikoannesi123 Ygmrcylin bu yorumu yapan kimse yok mu diye o kadar korktum ki. Bir bebek bezi, mama kaç para olmuş..
Ygmrcylin minikoannesi123 işte , insanlarla dalga geçiyorlar bir de ikinci çocuğa 400 , 100 lira nedir Ya
TariAlcarin Haftada ben gittim çalışamaz raporu aldım iş yerine verdim asgari ücretle çalışıyorum. Bu arada e-devletinize banka hesap numaranızı eklerseniz PTT ye gitmenize gerek yok hesabınıza yatıracaklar. Ben 26 haziranda rapor aldım 25 temmuzda 800 lira yatmış hesabıma ama bu neyin parası onu bilemiyorum Doğurduktan sonra yine rapor alınıyormuş galiba onu da iş yerine mı vereceğim yoksa sgk ya kendim mı götüreceğim onu bilmiyorum ben de açıkcası
Zuleyhasc canim-bebegim ben de öğretmenim, emzirme parası olarak bana da 520 TL yatmış e devlette gözüküyor, dogum parası için dogum parası ayrı mı yatıyor ve o nasıl alınıyor acaba