Hzzz ben 1 pijama 1 de gecelik koymustum. Pijaman sert kumaş değil yumusacık pamuklu olsun ki rahat hareket edebil. Sert olursa dikişine değer hiç rahat edemezsin. Bi de pijamanın üstü emzirme kolaylıgı saglarsa senin icin cok iyi olur benimki önü düğmeliydi açıp emziriyodum ama sütüm hemen gelmemisti hemsireler mama vermisti. Lohusa pedi ( çook önemli kanama çok oluyor çünkü ) iç çamaşırı bol olanlardan boool bol al ki dikişine değmesin. Terlik,Emzirme sütyeni,kayısı hoşafı( gazını rahat cıkarabilmen için) filtre kahve mutlaka iç doğumdan sonra anestezi etkisini azaltır baş ağrın olmaz ben içmiştim baya, makyaj malzemesi almıstım ama yapmaya fırsatım olmamıstı😂 bi de foto cekimi icin beyaz gecelik götürmüstüm ama agrım olunca hic kalkıp da giyemedim😊belki sen cektirirsin aklında bulunsun. hastaneden cıkarken giymen icin rahat kıyafet al, çorap, yelek alabilirsin kendini üşütmemen gerekecek çünkü,
- bebek için hastane cıkısı takımı, bez, yedek kıyafet, doğum kışa doğru denk geliyor sanırım bebek için kalın baddaniye, emzik( vermek istersen doğunca veriyolarmış ama ben öyle yapmamıştım) alt değiştirme bezi, tulum, pişik kremi( sudokrem kullanıyorum en basından beri hic pişik olmadı)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar balım yine geldikçe yazarım mutlaka.
Hastaneye gidip odana gecince direk gelip bebek kıyafetlerini alıyolar. Senin soyunmanı istiyolar sonra sondayı takıyolar. Biraz zaman gecince ameliyata indiriyolar.
Ben konyalıyım aslen, 2011’de eskisehire üniversite okumaya geldim. Türkçe öğretmeniyim evlendim biraz ara verdim çalışmaya. Gezip tozalım diye. Sonra da bebek oldu şimdilik çalışmıyorum biraz büyüsün bakalım😊 32 yaşındayım 😊