Zehra_11 herkesin her dediği ya da istediği olmaz. Orta yol bulmaya çalışırız. Zaten eşimin kabul etmeyeceği bir şeyi ben de istemem o da aynı şekilde benim kabul etmeyeceğim şeyi istemez. Her ilişkide olduğu gibi tartışma tabii ki oluyor ama birbirimize bağırdığımızı falan çok nadir hatırlıyorum yani ses çok yükselmez bizim evimizde. 11 senedir birlikteyiz ve 4 senedir evliyiz. Belki de ses yükselmemesinin sebebi eşimdir çünkü bana karşı çok sakin davranır, çok şükür anlayışlıdır beni kırmaz, ben de onu kırmamak için elimden geleni yaparım. Bu süreçte sadece 1 kere ciddi tartışmamız oldu ve 2 gece ayrı yattık, onda da çok kırgınlık olduğu için. Eşimin annesi biz tanışmadan vefat etmiş, babasını da 2 sene önce kaybettik. Babayla aram iyiydi sürekli telefonla konuşurduk :) Ama geri kalan Ailesiyle de aram çok iyidir, dayıları teyzesi yengesi falan sık sık görüntülü de konuşuruz, sürekli araşırız, wp grubumuz falan vardır:) bilmem, aile olmak önemli, boşanma işi bir kere akla düşünce o evlilikten pek hayır gelmeyeceğini düşünüyorum o sebeple sana nasıl davranılmasını istiyorsan sen de o şekilde karşındakine davran ki ilişkiye zarar gelmesin. Ben gergin bir insanım normalde çok çabuk sinirlenirim falan ama eşim bana karşı çok fazla anlayışlı ve sabırlı olduğu için sanırım sakin bir düzenimiz var, çok şükür 🙏🏼