Yagmurmeric Yok hiç bir belirti yaşamadım bir tek birgün sabaha karşı hiç yaşamadığım bir belime vuran sancı yaşadım bir süre yatakta döndüm herhalde yatmaktan belim ağrıdı diye düşündüm kalktım oda da biraz gezindim sonra baktım geçmiyor az daha bekliyeyim sonra hazırlanır herkesi kaldırırım dedim bir an küçük tuvalet isteğim geldi lavaboya gittim tuvaletimi yaptıktan sonra sancım birden kesildi bende bebeğin mesaneye baskı yaptığını oyuzden karnım agridigini düşündüm ilk gebeligimdi insanın tecrübesi olmuyor bir de su gelmesini ben aniden tutamadan olan birşey olarak duymuştum anneminde suyu hep doğum anında gelmiş gebeligim onunla hep aynı gitmişti öyle olur diye düşündüm meğerse o an suyum gelmiş sızıntım varmıştı daha öncesinde de iç çamaşırım çok islaniyordu akıntı sanıyordum Allah’tan tamamı o an bitmemiş 2 3 gün sonra kontrolüm vardı ama bu olaydan sonra bebeğimin hareketlerinde azalma oldu evde kayınvalidem vardı ona durumu anlattım o da olur böyle şeyler dedi 6 çocuk doğurmuş bir insan dedim hem de evde doğurmuş illa biliyordur dedim kontrole gittik özel bir klinikti doktor senin suyun bitmiş dedi anlaşmalı hastanesine yonlerdirdi ve ilaç verip ya doğumu bekleyecez ya da ameliyatla alıcaz bebeği dedi eşim oradan çıktıktan sonra hemen kadın doğumun aciline götürdü orada muayene ettiler 3 cm acikligim varmıştı ve test ile baktılar hala su sızıntısı var dediler hemen beni doğumhaneye yönlendirdi sürecim öyle başladı kontrol oldugu için eşya bile almamıştım yanıma hemen eve gitti eşim esyalari aldı annemi iş yerinden aldı sürpriz oldu bize biraz bu civcivin gelişi