HeycanliMommy gece terlemelerim var canım ama hava çok sıcak ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum ateş vs yok, hayatım tamamen stres üzerine kurulu açıkçası inşallah dediğin gibii olsun canım inan çok üzülüyorum.
Hasta olduğumdan şüpheleniyorum...
Tgcmrt48 bakalım canım Rabbim korktuğumuza uğratmasin inşallah
minikoannesi123 sağlık ocağı tahlillerimi hiç ihmal ettirmedim açıkçası hepsine gittim ama bu rahatsızlık için alınan kan daha detaylı bakılıyor diye biliyorum hani sağlık ocağında ki kontroller de çıkmıyor bence ona bakılmıyor sağlık ocağında ki rutin kontroller diye biliyorum ben, su içiyorum canım ama hamileliğin başında mesela hava bu kadar sıcak değilken yine kilo vererek başlamıştım ama bilemedim taktiri ilahi Allahtan ama inşallah kötü bir durum yoktur, zaten bebeğimin gelişimi vs herşeyi çok iyi ama ben kendimde bir rahatsızlık olduğunu düşündüm sadece
Meleklerininannesii canım bence sen diğer kayıplarından dolayı kuruntu yapmışsın hiç korkma her hamile aynı değil ki kendini kimseyle kıyaslama ki eğer Allah korusun kanser falan olsan şimdiye kadar çıkardı başka bir belirti mutlaka verirdi vesvese yapıpta kendini üzme boşuna bence sen hemen bir kan falan ver dahiliye doktoruna git içini rahatlat doğurana kadar zindan etme hayatı kendine
Kötü düşünme kız Allah korusun. Bak bende senn gibiyim şaşırıyorum gerçekten ama demkki böyle olan varmış. Bnde 72 .6 kilo ile hamile kaldım ki benm için 70 ler çok kilo demek diyete girdiğim hafta hamile kaldım. Sonra bıraktım tabi. 6 10 hafta arası bulantı dönmm oldu 68.5 gördüm sonra bulantım tamamen geçti ama bn kilo alamadım. 2 kere hasta oldum 3 ve 4. Ay da kanıma enfeksiyon baya bi karıştı. 4 aydan sonrada hep idrar yolu enfeksiyon u oldum toplam 4 kez antibiyotik kullannmk zorunda kaldım ilaçlar het seferinde bni ishal yaptı 70 i görüyordum 68 e geri düşüyordum bi süre hep böyle sürdü. Şuanda 29 haftalık hamileyim 1 aydan fazladır ishal şikayetim yok hatta kabız oluyorum 3 4 günde bi çikiyorum ama sabit kilo 71 de takılı kaldım tokken 71 açken 69 70 arası kaldıki bn troit hastası olarak kilo almaya a
Çok meyilli bi vücuda sahibim. Yiyorum kahvaltı falan baya iyi yapıyorum sadece bebeğimn suyu çoğalıyor diye paketli gıda meyve feln sınırlı tüketmeye çalışıyorum. Geçn gün sağlık ocağında ebe 2 ay önce de 71 şimdide 71 çıktım diye bi afalladı şaşırdı nasil almadın diye bnde çocuk gelişimi iyi bi hafta onde dedm o zaman tamam dedi yoksa doktora yönlendrcek gibiydi. Tahll desen zaten devamlı alıyorlar sende bu zamana kadar illaki birsürü tahll vermişsndr Allah korusun bişy olsa belli ederdi sonuçlarda. Bnde bazen endişe ediyorum niye böyle sabitim bi alıp bi veriyorum çocuk ta mı almıyor yoksa diye ama nebilim bıçu seferde böyle oldu İşte değişk bi hamilelk stresli ağrlı geçiyo belki de bn ondan almıyorum tadını çıkaramadım çnkü
Kaç kiloyla hamile kalmıştınız acaba?
Meleklerininannesii kesinlikle troidlerine baktır canım.
Ayrıca hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar 🌸 65 kilo ile hamile kaldım 57 ye düştüm, 37 haftalık doğum yaptım 64 kilo ile bazen olabilir bu durumlar lütfen kötü düşünüp üzme kendini güzel düşün güzel olsun İnşaAllah
Meleklerininannesii hayır hiç öyle düşünmeyin rutin kan testlerinde aksi bi şey olsa çıkardı mutlaka baktıkları değerler var alyuvar vs bunlardan da anlaşılıyor. Hiç korkmayın Allah’ın izniyle her hamilelik bir olmuyor demek ki sizin vücudunuz da böyle yaşadı hamileliği. Hepimiz kaygıları çok artıyor hamilelikte. Sağsalim bebişi kucağınıza alıp bi ömür onun yanında olursunuz inşallah 🙏🏻
Meleklerininannesii
Zayıflayan herkes kanser hastasımı oluyor bu sıcaklar da herkes zayıflıyor yenmiyor içilmiyor su kaybediliyor kendinize gerçekten anlamsız yere kötüyü çağırtmışsınız bu bilinç altına yerleştirmeniz bunu davet etmenize sebep olumlu düşünün olumlu olsun ne güzel kg almadan tamamlamışsınız bu süreci kendinizi strese sokmayın doğuma odaklanın bebginizidew strese sokmayın birşey çıkmaz ki kanser ne alaka yani o kısmı asla anlamadım
Meleklerininannesii 3 kardeşiz benim annem 3 hamileliğinde de 1 kilo bile almamış aksine kilo vererek doğuma girmiş gayet sağlıklıyız pozitif düşün lütfen 🤍
Melal bende öyle düşünüyorum canım doğuma heves güves heyecanla girmek var birde böyle üzüntü stres ile girmek var gerçekten insan çok üzülüyor sanırım dediğiniz gibi diğer kayıplarım da benim psikolojimi bozmuş durumda
Muhkub60 evet canım sende de baya inişli çıkışlı bir serüven olmuş benim de bebeğimin gelişimi gayet güzel çok şükür sağlıklı ben sadece acaba kendimde mi bir sorun var diye korkuyorum sadece benim de çok aşırı stresli bir hamileliğim oldu halen de oluyor umarım herşey yolundadır
Haticemom tiroid olunca mi böyle oluyor canım peki ? Bende bilemedim canım mesela sen doğum zamanı yine kilo almışsın ama ben 1 hafta kalasiya tamamen 2 kilo daha vermişim bu korkuttu beni de inşallah herşey yolundadir seninde dediğin gibi
Bebiskosuu canım benim dilerim öyledir güzel yorumun için çok teşekkür ederim içim bir nevi rahatladı kesinlikle öyle kaygı sıkıntı stres çok fazla oluyor hele ki bendee. Dediğin gibi canım inşallah yavrularımızı sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olur 🙏🏻🌸
EYLULDILEK ben havalar ısınmadan hamileliğin başından beri böyle olduğum için tuhaf geliyor çünkü içimde bebeğin ağırlığı varken almış olduğum kiloyu vermek çok tuhaf bir durum ve bu durum doktorumun da ilk defa rastladığı birşey bunu kendisi söylüyor kanser de nerden cikti şöyle açıklayayım sebebsiz kilo verimi genel de belirti olarak en başında geliyor bu yüzden aklıma gelen ilk şey bu oluyor
KumCi çok teşekkür ederim canım umarım ki benim için de herşey yolundadır 🙏🏻💜
Psikolojik olabilir evlat kaybınız olduğu için. Diyabet hastaları da zayıflar orantisiz şekilde sık idrara çıkma terleme vs belirtileri olur. Sekerinize baktirdiniz mi
Meleklerininannesii eğer hayatınızda stres varsa çok normal ilk hamileliğimde doğumdan çıktığımda 43 kiloydum hamileliğim boyunca kilo verdim berbat bir hamilelik geçirmiştim hatta bebek doğduğunda doktor bu çocuk senden büyük demişti
Meleklerininannesii benim yemgemden aklımda kalmış kadın gayet yemesi içmesi yerinde bı hanımdı ama zayıflama başladı dört ayda beş altı kilo vermişti yani yiyorum da ama niye zayıflıyorum dedi kafasına oda takmıştı bir kaç doktora gitti pek anlamadılar vitamin vs yazıp gönderdiler sonra endokrinoloji bölümüne gitti troidlerine baktırdı çok hızlı çalışıyormuş troid bezleri o yüzdenmis zayıflaması ilacını kullanıyor rahatladı ayrıca troidlerin fazla çalışması anksiyete, kaygı, çarpıntı gibi etkinliklere de neden olmaya başlamıştı
Meleklerininannesii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim güzel düşün güzel olsun inşallah 🥹🤍