Kızlar merhaba 37. Haftamdayiz haftaya doğumum var saçıma açma boyama işlemi yaptırmak istiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı ?

Meleklerininannesii kendi şahsi doktorunuza sormanız tabi ki en güzeli ama benim doktorum, pek yanaşmadı açıcı tarzı şeyleri kesinlikle önermedi, kendini çok rahatsız hissediyorsan organik boyayla (ki organik boya diye bir şey yok hepsi kimyasal dedi) açık havada en az soluyacağın şekilde boyat demişti.

Tugbazdmr anladım canım peki açık hava mi önemli boya da genelde saç dibine çok temas etmesin falan deniliyor onu merak ediyorum bir de hamilelikte neden boya hep bir soru işareti bilginiz var mı hani bebek de hangi açıdan sıkıntı ?

Meleklerininannesii yani bana açık hava olarak önermişti diple ilgili bir şey söylemedi açıkçası. Yani bildiğim ve araştırdığım kadarıyla ilk üç ay organ gelişimi açısından kesinlikle önerilmiyor, daha sonrasında kanıtlanmış bir açıklama yok zararı ile ilgili riske atmak istemiyor bazı doktorlar tabi bu benim şahsi fikrim 🙏🏽