Hndndlmn 2_erkekannesi en önemlisi sağlıklı olması diyoruz ama gönül bi yandan olmayanı bekliyor rabbimin yazdığı böyleymiş 🤲🏻 Ben hep dua ettim kızım olsun diye çok kız bebek hevesim vardı eşimin de öyle çok kız bebek hevesi vardı ama olmayınca olmuyor işte 😂😂
2_erkekannesi Yigit_Yagiz_Moms O kadar kerem ve Mert var ki bizim sülalede bir tane daha kaldıramayız🫠😁
Nursena2023 2_erkekannesi Benim üçüncü hamileliğim bana da kız bence vs diye yorumlar yaptılar e üçüncü olunca insan tabi olmayanı bekliyor. Ama gel gör ki buda erkek 😅
2_erkekannesi Nursena2023 Benim üçüncüyü yapmaktan vazgeçme hızım oldu şuan 3 erkek aman tanrım Allah kolaylık versin 🥰
2_erkekannesi 5678_ İlk elin günahı olmaz 😁😁 şaka bir yana sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil 🥰🥰🥰
Fatmakosten 2_erkekannesi ben oğlum olsaydı adını ASİL ANI olmasını çok isterdim şimdi kızım olacak ona arıyorum
AylaMete 2_erkekannesi biz cinsiyeti öğrenemedik henüz ama erkekse mete koyacağız. Ömer, baran, kayra isimlerini de çok begeniyorum ben çok degisik isimler degiller ama. 🙂