2_erkekannesi Hanımlar selam 2. Gebeliğimde kız bebek beklerken erkek olacağını öğrendim ve deli gibi isim arıyorum ilk oğlumun adı Doruk önerilerinize ihtiyacım var :)
Hndndlmn 2_erkekannesi yaaa kıyamam aynı durumu yaşadım hala şokunuda anlatamadım yani ben kendimi erkeğe hazırlayıp gittim birde hazırlamasaydım ne olurdum bilmiyorum 😂😂
Nursena2023 2_erkekannesi Benim üçüncü hamileliğim bana da kız bence vs diye yorumlar yaptılar e üçüncü olunca insan tabi olmayanı bekliyor. Ama gel gör ki buda erkek 😅
Yigit_Yagiz_Moms Zaten ilk çocuğu erkek olandan kız beklentisi, kız olandan da erkek beklentisi oluyor çevreden her zaman
2_erkekannesi Yigit_Yagiz_Moms Evet bu doğru işte şimdi bende isim konusunda takıldım kaldım:)) hiç isim yokmuş gibi geliyor:)
Yigit_Yagiz_Moms 2_erkekannesi benim de bir oğlum var 1 oğlum daha olacak inşallah. Herkes kız bekliyordu halbuki ben çok memnunum oğlan annesi olmaktan. Bende çok düşünüyorum isim konusunda. Kerem mert hoşuma gidiyor
2_erkekannesi Hndndlmn Bir de doktorum çat diye söylemesin mi erkek biliyorsun değil mi diye ağzım açık kaldı 😁😁😁
2_erkekannesi BirVeraAnnesi35 Evet ya baktım şimdi dora kızlarda daha çok kullanılıyormuşş:( Atlas isminde kuzenimiz var :))
Hndndlmn 2_erkekannesi ben daha kötü 11 haftalık kıza benziyor dedi 😂 15 haftalık gittim o göstermeden bacak arasını gördüm orda bi afalladım hiç kordon olabilir mi bile demedim şimdi de olabilir öi diye ümitleniyorum gariban gibi 😂😂
2_erkekannesi Yigit_Yagiz_Moms O kadar kerem ve Mert var ki bizim sülalede bir tane daha kaldıramayız🫠😁