Sevgi2023 Ucankus böyle çok koyumu çikmali peki?? Dun ve ondan önceki gun yaptim senin resimdeki awagidan 1ci gibi çikti bugun yaptim ise aşagidan 4cü gibi çikti şimdi ne demek oluyor
Feryyy Ucankus 14 temmuz adet tarihiniz benimde 17 temmuz ama ovülasyonda 12. Günde görmüşsünğz benimkide bu ay 12. Günde oldu dün denedim bugünde denerim şansa da doğum günüm😂
Ucankus Feryyy çok sevindim canım 😅 benim adete son 10 gün çok sabırsızım bende değerlendirdim günleri
Feryyy Ucankus ya bugün 2. Kırmızılaşma oldu benim her kırmızıyı değerlendirmek gerekiyor seğilmi sizin suan catladımı yumurta
Feryyy Ucankus bak benim böyle şuan 12. Günümdeyim koyulaşma başladı dün dünü değerlendirdim bide bugünü yapsam yeterlimi acaba
annesinin_kelebekleri Feryyy yeterli olur bence canım , inşallah güzel haberler alırız , ama benim yumurta çatladı mi bilmiyorum
Feryyy Ucankus yani doktor hafif bir varikosel var dedi ama spermiogram testi iyi cıktı bişey olmaz dedi deneyin siz dedi bu silikleşene kadar ilişki olması gerekşyor ozaman değilmi
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 canım forumda ana sayfada sol tarafta yukarda 3 çizik varya oraya giriyorsun resim yukle var ona bas resmini çek kaydet orda kopyala var biraz aşağıda onu kopyala buraya mesaj olarak yapısıtır
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri ya dedini yaptim ama baska bi siteye geciş yapti foto yukle dedi yapdim kullanici adim ve şifremi yazdim ama yanliş Dedi kaç defa yapdim hemde
Dolis Benimde son adet tarihim 15 temmuz doğurgan dönemini değerlendirdim adete 12 gün var . Ama.ovulasyon testi uygulamadim . Bence böyle dhaa setres yapıyorsunuz kullanmayın akışına birakin
Sevgi2023 Dolis evet hep öyle yapiyordum bende duzenliydi adetim ama şimdi adet olmuyorum emzirdim icin🤦🏻♀️
annesinin_kelebekleri Dolis ben bu güne kadar hiç kullanmadım ilk defa bu ay ovulyasyon testi kullanmadım
Sevgi2023 @“Ebrucnrr” ama baska siteye giris yeni profil açmam getekdi ve foto yuklemdi ama burayla alakaai olmadi ki o fotoyu nasil aticam buraga 🙄