myangelson annesinin_kelebekleri 21 de falan mı oldu acaba neyse bakalım yakın zamanda doktora gidersen belli olur
annesinin_kelebekleri myangelson 22,23,24 dimi o günler biraz koyu, bakalım adetim gecikirse gideceğim kismet artık
myangelson annesinin_kelebekleri aynen belki o zaman olmuştur burada bir kişi daha vardı öyle takip ediyordur pik bekledik olmadı hiç böyle biraz koyulaşti yine de değerlendirdi hatta biz olmaz falan diye düşündük meğer tutmuş öyle. Bazen o şekilde de olabiliyormuş
annesinin_kelebekleri myangelson öyle mi ay bir umut oldu canım yaaa, inşallah inşallah öyle olur benimkide 🙏
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri bendede böyle ben misal dün bugun yaptim solgun yarin koyu çikiyo 2ci çizgi öylemi olmasi gerekiyo??
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 2.çizgide koyu olması gerekiyor 1.cizgi gibi max yazan taraftaki 2.cizgi diye düşünün
Ucankus Sevgi2023 merhaba canım benim testi örnek atıyorum 2 gün koyu çıktı yani yumurta büyüdü tekrar silikleştiğini zaman çatlama oluyor
myangelson annesinin_kelebekleri inşallah canım işte biz ne kadar ugrasirsak ugrasalim rabbim ne derse o oluyor 😊 hayırlısı olsun hakkında
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri koyu çikiyor ama misal 2gun yaptim koyu çikiyo dün 2ci çizgi solgun bugun yine koyu anlamadm
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 canım forumda ana sayfada sol tarafta yukarda 3 çizik varya oraya giriyorsun resim yukle var ona bas resmini çek kaydet orda kopyala var biraz aşağıda onu kopyala buraya mesaj olarak yapısıtır
Sevgi2023 Ucankus bende sondan 2-3cü kadar çikmadi ana diyer rengler çikti hep ben ara ara gunler yaptim testi misal 2gun yaptim 2gun yada 1gun yapmadim🙁ama bendeki test ayni bu marka ve çizgiletde boyle çikti
Sevgi2023  Ucankus en sondaki gibide çikmişdi hattda çok çok teşekkür ederim resim içinde
Sevgi2023 Ucankus böyle çok koyumu çikmali peki?? Dun ve ondan önceki gun yaptim senin resimdeki awagidan 1ci gibi çikti bugun yaptim ise aşagidan 4cü gibi çikti şimdi ne demek oluyor
Ucankus Sevgi2023 rica ederim canım öyle koyuluk yoksa yumurtlama olmamıştır o zaman testleri mutlaka aynı saatte her gün yapmalısın
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 inşallah güzel haberlerle gelirsiniz , buraya yazın olur mu, bir belirti falan var mı sizde