Rhk1 annesinin_kelebekleri hayır canım bu bi karışım instagram kullanıyorsan oradan bak yada internetten bak çok güzel ilgileniyorlar apiterapi arı ürünleri toz propolis arı sütü arı ekmeği ham bal karışım oluyor erkeklerde sorun varsa ekstra arı sütü ilaveli karışım alıyorlar genelde sen problemini yazıyorsun çok güzel ilgileniyorlar
Berel06 annesinin_kelebekleri canım sende henüz yumurtlama olmamış dediğim gibiok koyu iki çizgi çıkmalıki yumurtlama o zaman başlar
Berel06 annesinin_kelebekleri k çocuğun var yaşa takılma bende 30_31 günde olurdum yumurtlamam hep geç olurdu 38 yaşındayım baktım olacak gibi değil klomen+çatlatma iğnesi şükür halloldu bendede polikistik kist vardı soğan suyuyla halloldu şükür
annesinin_kelebekleri Berel06 bu ay ovulyasyon ile deneyim dedim, olmazsa gelecek ay bende catlatma iğnesi olacağım, doktorum kist olduğu için izin vermedi lklomen kullanmama , yumurta ile birlikte kistte büyüyormuş
mombarbie_ Ucankus 2 gün üst üste yumurtlama olabilir çatlaması için 3 tane havuç yiyin yarin ki testinizde çatlama gorursunuz
myangelson Ucankus canım bu akşam ya da yarın çatlar büyük ihtimalle havuç catlatmaya yarar diyorlar havuç ye istersen
Ucankus mombarbie_ tamam canım dün yedim aslında hatta karnım falan ağrıdı çatladı diye düşündüm çatlamayınca strest oldu. 🥹
myangelson Ucankus çatlar çatlar merak etme canım akintini takip et sen şeffaf uzayan bir akıntın olacak mı bakalım catlayinca ben bazen yakalıyordum öyle
Mavilisa myangelson o yumurta akı gibi koyu kivam seffaf akıntı yumurta çatlayıncaya mi oluyor sadece canim?
mombarbie_ annesinin_kelebekleri fazla sıvı tüketip yapıyorsunuz büyük ihtimal o yüzden netleşiyor bu testleri yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz lazım ben genel olarak yemek yemeyi bile bırakıyordum çok etkiliyor
myangelson annesinin_kelebekleri tamam eğer o zaman yumurtlama olduysa tutabilme ihtimali var. Test yapmaya da devam et yine yumurtlama yakalanabilir belki her ihtimali düşünmek lazım 😅
annesinin_kelebekleri myangelson tamam canım devam edeceğim yapmayı,artık hakkımda hayırlısı demek kalıyor
myangelson Mavilisa genelde öyle biliyorum ben canım şeffaf uzayan bir akıntı yumurta akı gibi canım bende bir kaç kere olmuştu öyle ayda 1 kere falan görüyordum 😅
Mavilisa myangelson yumurtlama belirtisi oluyor diye okumuştum bende, amaan kadın üreme anatominisini okuduk resmen 😂 Hersey nasıl bir mucizevi🥰