Sevgi2023 Mnos-332 ben normalde reg olurken baya oluyo agrilarim ama bu ona benzer ama oyle widdetli diyil sol ve sag kasik taraflarimda agrilar oluyo geciyo sonra yine
annesinin_kelebekleri Mnos-332 benim sol kasıkta şiddetli batmalar var birde adet olacakmışım gibi ağrılar var adetim ayın 10 olmalı
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 ya çok az peçeteye kahve rengi akıntı geliyor, birde dün akşam aşırı sancı batma oldu o kadar eminim ki hamile olduğuma hayırlısı inşallah, Sen nasılsın canım, mide bulantim da var hafiften böyle
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 uygulamada öyle yazıyorsa doğrudur canım aslında erken gebelik testi yaparsan pozitif ihtimali var , eğer dayanamam yapmak istiyorum test dersen yap
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri yok test icin daha erken,ana son adet 20ocakda oldu sezaryandan hemen sonra wubatin 14-15ne kadar,uygulamaya sadece 20ocak yazdim oda benim 4de regl olacam yazildi ama regl olmayacam eminim agrilar regl olmadim halde ola bilirmi ki??? Yumurtalama gunlerinide 14agustostan bawliyormuw wimdi o uygulama dogrumu yalanmi acaba🙄🙄
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 yeni doğum yapmışsın sezaryen sonra adet çok düzensiz oluyor o yüzden birsey diyemem senin için ama inşallah hamilesindir canım, ben ilaçla düzelttim adetimi 9 ay oldu sezaryen olalım
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri kac cocugun var canim?? Ilac kullanmak istedim ama emzirdim Icin zararli sude o yuzden yapmadim sen kullandin ilc ismi ne?
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri Bunuda biraz once yapdim dunki saatde 2saat sivi almadan analamiyorum bu testleri ya🥺
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 duphaston ile estrofem benim kullandığım ilaçlar doktor yazmıştı 3 ay iç diye, benim1 oğlum var 8 yaşında, 9 ay önce doğum yaptım kızım melek oldu doğumdan 2 gün sonra , aylardır hamile kalmak istiyorum
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 🤣 bende anlamadım gitti vallahi, bende yapıyorum silik çizgi çıkıyor acaba hamilelik var ondan mı böyle çıkıyor diyorum
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri Dunki testsen daha koyu dimi?? Agrilarim var kasikda yumurtaliklarimda falan