Feryyy annesinin_kelebekleri yani ben bi yumurtlamadan üç gün önce denedim bi yumurtlama koyuyken denedim bide bugün silikti denedim doğru olmuş değilmi
annesinin_kelebekleri Feryyy evet olmuş, inşallah olur Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah dua edelim bir birimize
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri canimbisey sorucam sabah etdim test atdim ya buraya agrilarim oldu icin biraz once yapdim yine yapdim test sabahkindan daha silik cikti ne demek oluyor o zaman??
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 artık çatlamış yumurta demek ki ,ağrılarda ondan olabilir doktorlar öyle diyorlar canım
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri inwallah ya allah senide sevindirsiz tez zamanda amin haber et sende bana lutfen Bide biwey sorucam kullanici adimi nasil degtire bilirim??
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 amin inşallah tabikide haber veririm burdan bu arada biraz kahve renkli akıntı var inşallah yerleşme kanamasidır çok umutlandım
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 çatlamış bitmiş , kullanıcı adını sanırım e mail atıyorsun İnternet sayfasına ordan yardımcı olurlar
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 doktorlar adet 7-10 gecikince yapın diyolar, kan vermek istiyorum dersen gecikme olunca verebilirsin kan testinde çıkar mutlaka
Feryyy Ya kızlar ben bilmiyordum sabah ilk idrarda yapıyordum koyu cıkmıştı iki gün gecersizmi yani anlamadım sabah ilk idrar olmaması lazımmış denedim gerci ilişki doğrusu nedir bunun sabah neden yapılmıyor ilk idrarla 10-11 gibi yapıyordum
annesinin_kelebekleri Feryyy gebelik testlerden farklı ovulyasyon testi canım, genelde saat 12 ile 16 arasi yapılması gerekiyor net sonuçlar için birde 2 saat öncesinden sıvı tüketimini kesmelisiniz,
Sevgi2023 annesinin_kelebekleri regl uygulamasinda bugun regl gunum yaziyor bu ne kadar dogru acaba??o yuzden mi agrilarim oluyor?regl Olmam ondan eminim ama habi regl olma gunumuw ya
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 ya çok az peçeteye kahve rengi akıntı geliyor, birde dün akşam aşırı sancı batma oldu o kadar eminim ki hamile olduğuma hayırlısı inşallah, Sen nasılsın canım, mide bulantim da var hafiften böyle
annesinin_kelebekleri Sevgi2023 uygulamada öyle yazıyorsa doğrudur canım aslında erken gebelik testi yaparsan pozitif ihtimali var , eğer dayanamam yapmak istiyorum test dersen yap