IlaydaOrhanKopuz Aygn 😀😀 valla ben kuaföre gidiyorum kendim yapamıyorum artk karnımdan ama canımdan can gitti ama napalım mecbur doğurana kadar dayancaz
Aygn Ebalp biliyrm zatn hep ağda ile yaptım ben ama canm çok yandı nedense birde bebeğe zarar olur die korktum
Aygn Ebalp kiz diyrm ya ağda alırım.normalde ama bebeğe birşey olur mu die korktm kasigima ağrı girdi çünkü 😁
Ruyaaa Aygn ben 37+6 yim en son 37 haftaliktim agdaya gittifimde yarin dogumum var disini sık en guzel ve temizi agda bence..
Haleirem Aygn jileti tavsiye etmiyorum çok zorda kalırsan çünkü hem çabuk çıkıyor tekrar tekrar uğraşmak zor hemde kasınti yapıyor hijyenik bir kuaför en iyisi kendi spatula ni veya sir ağda başlığını alıp goturbilir sin gratisten alabilirsin
Haleirem Aygn kulaklıkla rahatlatıcı şarkılar yada çok hızlı rapler dinleyerek başkasına yaptırırsan daha az yanar canın şuan özel güvenlik görevlisi olarak calissam da asıl mesleğim bayan kuaförü 💕
Aygn Laayla yok kiz kaliyr valla bugün cam sakızı ağda sır agda cımbız eldiven yaptım en son da jilete vurdum 😁😁😁
Laayla Aygn neden o kadar uğraştın ki kız ben direkt jilet yapıyorum hiç tatlış canımı yakamam😂 lazere gidicem doğumdan sonra Allah’ın izniyle
Aygn Laayla jilete alerjim var işte o yüzden yapmak istemedim ama kıl görmeye dayanamiyrm o yüzden de vurdum doğum sonu bende düşünüyrm lazer ama hormon bozukluğu var bende
Mucizelimm Dejavu59600 ben kullanıyorum Venüs jileti şok marketten almıştım üç farklı başlığı var pürüzsüz yapıyor kesme gibi bir durum da olmuyor gayet memnun kaldım