bimuallime Mebus Valla teşekkür ederim ama mutsuzum şu an. Hamileyim tamam. Ama tansiyonum çok düşük midem kötü. Hiç böyle olmamıştım daha önce. Yarın bi gideceğim bakalım inşallah kese vardır
bimuallime Aysnr11 Kız demeee😅 Ne olursa olsun sağlıcakla doğsun da kız erkek ikiz farketmez bebeğime kardeş olsun can olsun inşallah
64Demet64 Aysnr11 hcg beta degerinden kaf haftalik oldugu anlasilmaz en son adet tarihine göre hesaplanır her zaman :)
Merve800 Eylemsenet kızım olucak 🙈😍 Yaa hayırlııı olsun şimdiden ama evet çok yüksek çıkmış neden öylee kaç haftalık 🙈☺️
bimuallime Aysnr11 Gittim kuzum. 5/5 haftalık. Kese var. Kalbi henüz attığını duymadk haftaya gideceğiz. Hayırlısı🌹
Hilalgurce bimuallime yaz tatil sıcak geciktiriyor şu yazmışsınız.. gecikmiş sıcakla alakalı gecikmemis olabilir bulantı sicakliktandir.
Ebruh bimuallime ben 29. Haftamdaym hala kusuyorum hala midem bulanıyor geçmeyince geçmiyor prilam içsende pek bi etkisi yok
bimuallime Anneoluyorumm00 Biliyo musun ben ilk gebeliğimde de böyle oldum. Çünkü kafam rahat. Şu an hamileyim ama bi durgunum. Eşinizle beraber olurken bir görev gibi değil de normal ilk zamanlardaki gibi yapın. İnan stres kadını ve erkeği etkiliyor.