bsrabrna Ada022 sırtım ağrıyor , karnım sürekli sertleşiyor, sıcaklar mahvediyor uyuyamıyorum. Nefesim daralıyor hareketlerden nefes alamıyorum. Kasıklarımda Ağrı ve batmalar başladı 🥹 döneniyorum uyuyamıyorum
hilalklkn Ada022 gece uyuyamama Bacakta ağrı Ayaklarımın ve ellerimin şişmesi Nefes alamama Vs vs jfjfjfj bu liste uzar gider 😂😂
Ozgeguney Nesligul08 ben de geceleri hiç uyuyamıyorum işin ilginç yanı ağrım falan da yok aslında. Gece uyumamaktan psikolojim bozuldu artık, Allah yardımcımız olsun
Asel-61 Ozgeguney vallahi bende sabah kdr darlıktan ağlıyorum deli gibi uykum var aklım çıkıyor ama asla uyuyamıyorum
Nesligul08 Ozgeguney amin canım benimde öyle çok ağrım yok ama artık sırt üstü felan yüz üstü yatmak istiyorum galiba ondan
Fderboz Ada022 35+3 teyim karnımın buyuklugu zorluyor onun dışında arada ayaklarda ödem oluyor ve tabiki de sıcaklar mahvediyor geceleri uyumakta zorlanıyorum onun dışında başka bir şikayetim yok Allah’a şükür.
Eebb Ada022 kramp bana da oluyor hatta kıtlenıyor sankı sabahta üstüne topal topal basıyorum. Bu durum normalmış magnezyum verdi doktor.
Eebb Ada022 En çok ter dökmek sıcak basmasından bunalıyorum. Soğuk ter döktüğüm anngece uyanıyorum. Sürekli çişe gıtme uyku bolunmesı yaşıyorum. Onun dışında ağırlaştım ara ara karın ağrım oluyor. Bu ara bir de çok acıkıyorum psikolojik mı canım mı sıkılıyor da yemek istiyorum bılemedım. Gece ve gündüz durduk yere ter basıyor yüzümü ense mı bıldığınız su yani en yorumcusu bence. O
Ada022 Eebb ya bende de var canım o soğuk soğuk terliyorum çok kötü terlemek normal de asla terlemem çok terleyen biri de değilim yani 😔
runkli0606 Ada022 valla ne uyuşma ne ödem ne kramp hepsine alıştım sıcaklar tek şikayetim nefes alamıyorum sıcaktan🤦♀️🤦♀️
Minik_2 Ada022 sabaha kadar duvara tavanlarına bakmaktan ruhum skldi.hamile kaldığım andan itibaren uyku sıfr.akintidan ağrıdan karın agrsindan duramıyorum.bi dogrsak da hayirlsiyla bitse bı 😊
Asel-61 Ada022 kramp çok kötü ya bana da oldu 32. Haftamda magnezyum eksikliğinden oluyor benm gibi ilaç kullanmayı sevmiyorsan günde bir iki tane muz yiyebilirsin ben yemeye başladıktan sonra kramplarım geçti çocuğa da kilo aldırıyor zaten bide kramp girince hemen kalkıp parmak uclarına yürü anında geçiyor ertesi güne çok ağırmıyor
Ada022 Asel-61 gebelik şekeri var canım muz faln yemiyorum doktor bebek çok kilo almsn dedi yediğim bebişe gidiyormus
Ozgeguney Asel-61 ben de aynen öyleyim ya deli gibi uykum var telefondan dizi izliyorum uykum gelsin diye tam gözlerim kapanıyor hoop geri açıyorum BEZ DİKKKK
Asel-61 Ozgeguney aynen ya telefonla uğraşırken uykum geliyor gözlerim kapanıyor tl bırakıyorum yok benm ayaklarıma ateş oluyor bilekten aşası nefesin daralıyor çok değişik bişey ya bu sabah bu gözler 7.30 gördü ya 😭😭😭😭