Zeynep_Ali Feyzaclk tamm cnm çok teşekkür ederim denicem🙏🏻insallah işe yarar ve ben size bol bol dua ederim 🤲🏻
Zeynep_Ali Fattuma decavit ve gyno ferro kullanıyorum sadece olablir mi acaba bilemiyorum doktor da bişey demedi bu konuda 😕bu gidiş beni erken gebeliğe atmaz dimi korkuyorum da 😣
Fattuma Zeynep_Ali gyno ferro ishali yapıyor canım,,eczacina veya doktoruna danışıp onun yerine farkli bir ilac kullan,,yoksa ben ilaci kesmeyene kadar gecmedi,,sende nasil olur bilemem,,
Portredekitirtil Zeynep_Ali tam tersi ilk iki gebeliğimde ben aşşşşırı kabızdım o ilaçları kullanıyordum eğer öyle bir etkisi olsaydı beni de ishal yapardı
Novamomy Zeynep_Ali en az 3 litre sıvı al muz,patates,pirinç lapası ve Türk kahvesi 1 fincan olmak kaydıyla tüketebilirsin kadın doğum doktorunla yarın görüş bence belki probiyotik önerebilir
Edolili Zeynep_Ali 1 buçuk aydır ishalim bi sebep bulunamadı. ultrason da sıkıntı yok Kan temiz İdrar temiz Kaka tahlili temiz
kediliikizz Bende de d vitamini ve omega başladıktan sonra ishal oldu doktor ilaç veremem yapacak bir şey yok dedi. Diyetisyene sordum kuru meyve yeme fazla sebze yeme her gün 2 muz 1 kase pirinçli yağsız yoğurt çorbası ve haşlanmış patates ye dedi. 2 gün bu şekilde beslendim geçti çok şükür
Zeynep_Ali kediliikizz çok saol canım söylediklerinizi muhakkak ki denıycem şnsallah şifasını bulurum 🤲🏻🙏🏻❤️
Zehross03 Zeynep_Ali antibiyotik kullandım öyle geçti 4 gün acilde serum yedim hergün hem kustum hem ishal 4 gün uyku uyumadım öldüm dirildim allah kolaylık versin ama malesef yeme içmeyle düzelmedi benimki enfeksiyon hastalıkşarına gidin o yazıyor direk zaten öbür türlü su kaybı bebeğe iyi değil
Zeynep_Ali Zehross03 aynen öyle çok zor çok n yaptıysam geçmedi idrar yolu enfeksiyonum yüksek çıktı ondan olablir dedi doktor 2 serum aldım sıvı kaybı olmasın diye suan evde burda yazılanları dneıyorum bugün de geçmezse yarın yıne acil 😣😕
Zehross03 Zeynep_Ali acilde kan aldılarmı değerlerinde değişme olmuşmu su kaybına bağlı hastaneyede yatırabiliyolar beni yatıracaktı yatmadım serum 1 saat idare ediyo diye
Portredekitirtil Zeynep_Ali bir tatlı kaşığı kuru kahvenin içine limon sık ye inşallah faydasını görürsün
Zeynep_Ali Portredekitirtil dimi en baştan beri kullanıyorum böyle olmamıştı 29.haftamda yaşıyorum bunu bende pek vitamınden olduğunu sanmıyorum ki doktorum da böyle birsey söylemedi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Tugraseda Zeynep_Ali doktora gitki bi serum takviyesi yapsınlar vücudun sıvı kaybediyodur 3 gün ishal için uzun bi süre. Patates püresi leblebi muz bunları deneyebilirsin
Zeynep_Ali Tugraseda doktora gittim canım serum da oldum ama maalesef ki gecmıyo soyledıklerınıde tükettim bugün de sıkıcam dişimi kullandıklarım etki edıyo mu diye bakıcam. Etmezse mecbur yatış yapıcam😣🤦🏻♀️tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻
Zeynep_Ali Zehross03 ilk gün alındı bugün gittiğimde almadı sadece sıvı kaybına karşı serum verdi iyi değilsen yatışını yapalım dedi ama serum korkum buna izin vermedi ama geçmezse yarın mecbur yatış yapıcam 🙏🏻
Zeynep_Ali Cansukrl bana da bi toz verdi tek kullanımlık gece uyumadan kullanılan bakalım etki edecek mi
Zehross03 Zeynep_Ali antibiyotik işe yaramıyomu canım bana günde 4 kere kullanacağım bi antibiyotik vermişti sabah öğle akşam gece yoksa geçmiyodu