Zeynep_Ali 29 haftalık gebeyim ve ne denedıysem ishalim geçmedi 3 gündür sürüyor lütfen bilen ve yaşayan biri varsa yardım etsin 😞😞😣😣😣
Melegimm_2509 Zeynep_Ali doktora git bence. Bu atalar ishal salgını varmış bende ishal gibi oldum bebeğim ishal birbirimize verdik sanırım. Geçenlerde kusma ve ishali çok ağır yaşadım serumla düzeldi ve ishal için hiçbir şey yazmadı doktor o yüzden zaman kaybetmeden git derim
11-02- Zeynep_Ali bende aynı durumdayım bol bol su iç vücudun su kaybını önlemek için birde Türk kahvesi tozunu bir çay kaşığı ye canım kuru şekilde hemen keser
Mucizeemm12 Zeynep_Ali 1 adet kuru fasülye yut canım hap gibi bi çok kişiden ishali kestiğini duymuştum çok geçmiş olsun.
Zeynep_Ali Melegimm_2509 doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış dedi ondan kaynaklanabilirmiş ilaç olarak sadece antibiyotik verdi ve gecmiyo 2 gün önce 500 lük serum taktım bu sabah acille binlik taktırdı sıvı kaybı yaşanmasından dolayı 😣
Zeynep_Ali Novamomy doktordan geliyorum şimdi sıvı kaybı ı için binlik serum taktırdı ama ishalim ne yaptıysam gecmiyo evde yapabileceğim bişey var mo acaba bi fikriniz
Fadimr Zeynep_Ali karanfilin tohum kısmı varya onu 2-3 tane ufala az suyla iç direk kesiyor umarım zararlı değildir hamilelikte kızıma yapıyorum ben öyle oldu mu. Birde bi yemek kaşığı yoğurdun içine bi tarlı kaşığı nişasta at az tuz karıştır ye oda faydalı
Novamomy Zeynep_Ali en az 3 litre sıvı al muz,patates,pirinç lapası ve Türk kahvesi 1 fincan olmak kaydıyla tüketebilirsin kadın doğum doktorunla yarın görüş bence belki probiyotik önerebilir
Portredekitirtil Zeynep_Ali bir tatlı kaşığı kuru kahvenin içine limon sık ye inşallah faydasını görürsün
Zeynep_Ali Fadimr yoğurdu denedim dün ama karanfil bitki olarak tüketmeye korkuyorum gebeliğe zararlı olablir diye doktorum yedıklerıne çok dikkat et dedi😣😞verdiğiniz bişgi için çok teşekkür ederim🙏🏻
Zeynep_Ali Feyzaclk tamm cnm çok teşekkür ederim denicem🙏🏻insallah işe yarar ve ben size bol bol dua ederim 🤲🏻
Fattuma Zeynep_Ali canım aynı haftalarda benimde ishalim baya olmustu,, sonra içtiğim bir vitaminden kaynaklandığını farkettik,siz de acaba aldığınız ilaçlara bakin,ben ilacı keser kesmez ishalim gecmsiti
Zeynep_Ali Fattuma decavit ve gyno ferro kullanıyorum sadece olablir mi acaba bilemiyorum doktor da bişey demedi bu konuda 😕bu gidiş beni erken gebeliğe atmaz dimi korkuyorum da 😣