MelodyFairy Bugün baş dönmesi yaşadım kolay kolay yaşamam Tansiyonum düştü desem değil aniden hiç bir şey yokken döndü ve çok uzun sürmedi. Belirti saymak istemiyorum 🥺çünkü umudum kalmadı 💁🏻♀️🤦🏻♀️
Busra4008 MelodyFairy ovülasyon testi kullandınız mı kızlar ben ovülasyon la hamile kaldım ve ümidim yokken
Kr6543 Son 5 🙋🏻♀️ belirti olarak kasık ağrısı var diğerlerini saymıyorum çünkü gerçekten belirti mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ en kesin belirti adet gecikmesi ya onu bekleyeceğim sence ne zaman test yapayım
noble1 Kr6543 insan kendini dinleyince her şeyi belirti sayıyor/ tecrübeyle sabit :) en güzeli üç gün kala erken gebelik testi yapmak
MelodyFairy Kr6543 bazen psikolojik olabilir ama ben o kadar istediğim zamanda bile hiç psikolojik bir şey yaşamıyorum 🤔dün başım döndüğün de asla aklımda bebek yoktu mesela olduktan sonra düşündüm acaba olabilir mi diye görcez bakalım
Kr6543 noble1 bizim de bu 3.denememiz geçen 2 ay sürekli öyle yaptım ama hamilelik oluşmamış demek ki belirti değilmiş onlar o yüzden bu ay hiç belirti aramıyorum zaten bebek belli olduğunda kaç ay bulantı ve koku hassasiyeti olacak erkenden gerek yok😁
Mihrimaahh alyamm_33 ben kızımdada hissetmiştim daha test yapmadan 6 aydır korunmuyorum ilk defa yine öyle hissediyorum var gibi siz test yaptınızmı peki benim için baya erken olur çıkmaz diye düşünüyorum
Glcngzll Canım benim 3 gün kaldı adetime bugün kan verdim pozitifti testim de silik çizgiydi zaten. Adetime 6 gün kala yaptım negatif çıkmıştı. Şu an betam 25 inşallah sağlıklı ilerler ♥️