Tazebianne AA bende bu ilacı kullanıyorum neden önermedi doktorunuz acaba
Decavit kullanımı ne zaman son buluyor ?
37+3 üm daha kullanıyorum. Devam edicem doğuma kadarda. Sonrasında bilemiyorum ne der doktorum
Fatmayagiz aynı haftadayız bebeğiniz kaç kilo
@Kelebekcim 3.5 kg 51 cm dün bakıldı canım sizin bebişin kaç?
Bugün sordum bana doğumdan sonra da kullanabilirsiniz dedi
Leylmom 37 olduk halen kullanıyorum
Tazebianne ben hiç kullanmadım
- Düzenlendi
Tazebianne benim doktorum da kullandirmadi onu önermiyoruz artık dedi ilk gebeliğimde folik asitten sonra onu kullanmıştım hep ama bu sefer vermedi açıkçası neden diye sormak da aklıma gelmedi o an şimdi demir hapını her gün ve d v vitamini haftada iki gün olacak şekilde kullanıyorum
Fatmayagiz geçen hafta 2.700 dü boyunu söylemedi
@Kelebekcim son birkaç haftada kilo boy artar diyorlar ya bakalım öyle mi olacak
Fatmayagiz iki haftadır aynı kilodayız
Hubeyb9 ekstra yerine bir şey vermedi sadece buna gerek yok dedi önermiyorum hastalarıma dedi. Ben de şu an sadece demir ilacı ve damla şeklindeki vitamin ilacını kullanıyorum
Tazebianne anladım canım her doktor farklı demekki
Leylmom ben Perşembe dogurcam bugün ilaç yazdırmaya gittim aile hekimim decaviti ve ferrumu da yazayım mi dedi doğumdan sonrada kullan dedi. Doktorumda aynı şeyi demişti dogundan sonrada kullancam. Tahminlerime göre kanama en azından bitene kadar kullandirtirlar yada bir iki ay çünkü vücut anca kendine gelir
anneolmakzoramagulusuyeter_ teşekkür ederim canım
Leylmom rica ederim kullanmanı öneririm bir sağlıkçı olarak
anneolmakzoramagulusuyeter_ kullanıyorum bittikçe alıyorum doktora danışma firsatim olmuyo. Yaptığım yanlış mı diye endiseden sordum sizlere. Teşekkür ederim canım. Sağlıkçıyım dedin bi soru sorabilir miyim sana
Leylmom ben 31+1 oldum hâlâ kullanıyorum.