Kader_sezer Haftaya girdik bakalim merakla artik cinsiyetini ögrenecegim haftayi bekliyorum ama hafiften artik gobegim cikti ve ikili tarama testimiz var cuma gunu umarim bi sorun cikmaz
6-2 Kader_sezer bende 11 hafta iki günlüğüm ve bir kaç gündür büyük tuvalete sık çıkıyorum normal mi endişelenmeli miyim
Qeribova07 Kader_sezer selam..bende 15haftada belli olmaya başladı bebiş🥰 maşallah sizinki kendini erken göstermiş
Annekuzusu38 Merhaba bende 11 haftalık oldum bugün ve karnım çıktı :) Daha erken olduğunu söylüyorlar ama benim karnım baya çıktı
Kader_sezer karanmom her insanin bir olmaz bence hamileligi gaz ve şişkinlik olsa bilirim tesekkur ederim
Kader_sezer zengooo kasık agrisi bende bazen oluyo ama cok az tuvalet konusu benimde oluyo bazen ama genede kafanda soru isareti kalmaktansa doktoruna sorabilirsin canim.cunku herkesin gebeligi farkli
Kader_sezer Yareniko26 yani oluyodu ara ara ama bi ara cok fazla oldu surekli cikariyodum simdi cok sukur iyiyim
Kader_sezer MiaBaslck bi de sonucta herkesin hamileligi ayni gecmiyosa karnimizda ayni zamanda hepimizin buyucek diye bi kanunda yok yani gaz olayi sacma zaten gaz olsa doktorum soyler
MiaBaslck Annekuzusu38 Çok aşırı değil bazen çok gergin oluyor ben şimdiden çatlak kremlerinedw başladm o gerilme oluyor
Annekuzusu38 Bende de MiaBaslck bende de gerilme oluyor baya bende başladım kremlere. Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏🏻
MiaBaslck Annekuzusu38 Ne kullanıyorsun krem olarak ben mustela krem ve yağ badger çatlak balsamı ve tatlı badem yağı kullanıyorum