Selcan21 Elifalnk1 merhaba Aksaray’da inovaya gidiyorum nilüfer hanıma doğum ücreti baya pahalanmiş en son 13.14 arası dediler birdaha zam geldi mi bilmem .
Tonton Selcan21 nilüfer Hanım ayrılıyormuş maalesef şimdi doktor arıyorum 34 haftalığım ortada kaldım siz kime gideceksiniz
Dilan-M Selcan21 Dr Nilüfer yüksel hakkındaki deneyimlerinizi ve yorumlarınızı benimle paylaşabilir misiniz? Ona göre randevu almayı düşünüyorum
Yazmelegi_ Elifalnk1 kayseri medical palace aynur hanım doğum ücreti 12000 birde tekden var özlem hanım 13000
Ozoooo Elifalnk1 Aksaray devlet hastanesine Ahmet İlker Eryılmaz 10 gün önce doğum yaptım çok memnun kaldım
gamze_harun3003 Ozoooo randevuyu falan nasıl aldınız doğuma nasıl gittiniz acaba bilgi verebilir misiniz süreç hakkında🌸
gamze_harun3003 Ozoooo randevuyu falan nasıl aldınız doğuma nasıl gittiniz acaba bilgi verebilir misiniz süreç hakkında🌸
Dilan-M Tonton Dr Nilüfer yüksel hakkındaki deneyimlerinizi ve yorumlarınızı benimle paylaşabilir misiniz? Ona göre randevu almayı düşünüyorum
Ozoooo gamze_harun3003 randevuyu sabah 10 da açılıyor ordan alabilirsiniz ben sabah erken giderek sıra aldım öyle gittim doktor hemen gün verdi bana doğum için doğum haneye gittim acil girişi açtırdılar hemen girdim ya nst bağladılar sonda sonra hemen doğuma alındım
Ozoooo 22152215 ben sabah çok erken gitmiştim orda kağıda isim yazılıyor sonra sıramatik açılınca herkes sırayla alıyor