minikmucizeemaak 16321 İlk gebelik ama sanmıyorum çevremde çok 2.ci gebelik geçirip kuşan var veya ilk gebelik olup kusmayan var
16321 rabiaozcans 15 haftada gittik bebek tersti popo üstünde oturyordu doktor bu şekilde bakılmaz dedi😄
16321 Mtubaaa bende bilmiyordum adet hep düzensizdi millethamile olabilirsin dedi yok yaa yaptım bu baktım bebiş var
Mtubaaa 16321 benim adet te duzenzizdi 🙈 hiç ummadığım yerden oldu oğlum daha 14 aylık palnsiz çocuk geliyor nedense heyecan yok 🙄😂 emmek istemedi sütten keseli 2 gün oldu göğüslerim çok agriyorlar kaç haftalık oldun sen belki aynı çıkarız🙈😂
16321 Mtubaaa benimde oylekızım 16 aylık bende 16 cı haftandayım garibime hiç var mj yok mu hissetmiyoz bile unuturuyoruz
Biranneikibebek_ 01180322 yukarda bir arkadaş yazmış ya göbek deliğinden vajinaya doğru çizgi inince kız oluyormuş sizde tuttu mu
Biranneikibebek_ minikmucizeemaak bir arkadaş yazmış ya göbek deliğinden vajinaya doğru çizgi iniyormuş o zaman kız oluyormuş sizin bebiş erkek gerçek mi bu hurafe sizde var mı test edebilir misiniz 😀
Elif004 Biranneikibebek_ bende doğum çizgisi o leke annemden bana geçmiş. Karnımdan vajinama doğru siyah çizgi ince doğuştan var bende
minikmucizeemaak Biranneikibebek_ Evet var çizgim canım o tüm gebe kadınlarda oluyor diye biliyorum bence hepsi hurafe cinsiyette 😂 tutarsa tutuyor %50 ihtimal var zaten
Ebruyulalii27 16321 valla canım hiç cinsiyete göre değil bence bu kusma işi kızım var onda toplasam 5 kez kusmusumdur şuan 17 haftalık hamileyim ve hla kusuyorum cinsiyet erkek ve bu hamilelik cok ağır geliyor kusmalar bitmiyor bende hepsinin tersini yaşıyorum 🫠
Asel2702 minikmucizeemaak göbek altından başlarsa kız göbeğin yukarısında göğüs arasındaysa erkek bende tuttu 😊
Elif004 Biranneikibebek_ değişkenlik gösterebiliyor, herkesin belirtisi farklı ben ilkim de üst görmüştüm normalde erkekte görülüyormuş ama kız oldu yani tamamen bünye ile alakalı
Biranneikibebek_ Elif004 üst görmek ne oluyor canım yerleşme kanaması mı bende bunda gördüm onu ilkinde görmemiştim
Esross10 16321 ayy hiç inanma benim bebeğimde erkek ama 7. Aya kadar mide bulantım oldu geçmedi, erkek bebekte anne güzelleşir derler yüzümde sivilce gibi küçğk kırmızı lekeler çıktı. Tamamen hurafe onlar tek doğru olan karnım top koymuşum gibi öne doğru 😂
Elif004 Biranneikibebek_ işte nasip diyelim canım her çocukta farklı da olabilir Allah gönlüne göre versin