Blackkcat ByzzS canım zamanında ben de çok araştırdım ancak bir ilacı ya da hareketi yok ancak şu bi gerçek bol bol dinlenmek uzanmak özellikle eğilmemek çok etkili benim 36.haftada mucizevi çıktı ama sırf yatıyordum anneme yerleşmiştim
Fattuma Blackkcat ya dün doktor bana tam kapatiyor rahim agzini dedi,daha 14.haftadayim cikmaz mi yukari dedim,yok dedi,tabi benim için husran,,sizin de oyle miydi,sonra yukarı mi cikti,,nolurr cevap verin,
Blackkcat N-23 canım biraz geçmiş üstünden bu gönderinin belki çıkmıştır arkadaşın,sen nasılsın dinleniyorsun değil mi bol bol
N-23 Blackkcat dinleniyorum ama kafamda binbir türlü senaryo her günümüz korku nolcak böyle bilmiyorum
arsaynl Fattuma Fattuma bende 15.haftadayım benim de tam kapattığını söyledi . Ama çıkmaz demedi olumsuz konuşmadı
Blackkcat Fattuma canım bi hamileliğimde 18.haftalarda aşağıdaydı merjinaldi o yukarı çıktı 27 de,bana çok moral oldu doktorum bir de kendimi hiç kollamadım ona rağmen çıktı yukarı ancak son hamileliğimde 21.gaftada detaylıda tam kapalı total dendi ben de hayatıma devam ettim pek aldırmadım ve olan oldu aşıtı kanamayla hastanede geçti son 2.5ayım,36da mucize yaşadım ve o da çıktı moral oldu bana doğum öncesi
arsaynl N-23 hepimiz öyleyiz benim tekrar kanama oldu idrar yolu enfeksiyonu da çıktı .dertlerim bitmedi.ağlamaktan gözlerim şişti
Fattuma arsaynl bana bir doktor cikabilir dedi, diğeri çıkmaz dedi,,kafam karıştı ve çıkmaması korkunç geliyor acikcasi
Fattuma Blackkcat ya inşaallah bana da kismet olur böyle yukselmesi😍benim birkac kez aşırı kanamam oldu,yarin bir profa gorunecegim bakalim o ne diyecek,yazdiklariniz bike umut oldu bana
N-23 Blackkcat benim tamamen rahmi kapatmış ya,o yüzden sürekli sizin profile girip o mucizeyi okudukça umutlanıyorum😞
ByzzS Fattuma benim de 29 da bile aşağıda hala biraz artık çıkmaz dedi doktor 31 de gittim çıkmıştı hiç belli olmuyor canım
Meralmert Kızlar benimde plesantam asagda ama doktorum şuan korkulacak birsey olmadığını söyledi bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum yukarı çıkmadığı takdirde neler oluyor kaçıncı haftaya kadar çıkması lazım çok şükür hiç kanamam olmadı umarım hiç olmaz. Neden böyle birsey olduğunu da bilmiyorum asagda olmasını ne etkiler Neden asagda olur yani bana da bilgi verirseniz çok sevinirim ilk hamileliğim daha önce iki düşüğüm var ne olduğunu bilmediğim halde korkuyorum kötü birsey olur diye lütfen bana da detaylı bir şekilde anlatır mısınız🙏🙏
N-23 Meralmert şimdi eğer rahmi tamamen kapatmışsa bebeğin eşi riskli oluyor allah korusun erken doğum kanama ameliyatta diğer riskler gibi yani bende nette okudum, ama yarı kapatmışsa düzelmesi daha yüksek
N-23 Meralmert sizin kaçıncı hafta, zor bir psikolojisi var mesela ben hiç bebek kıyafeti alamadım korkudan her günüm kaygı üzüntü ama Allah’tan umut kesilmez inşallah
Selcanunal2004 Meralmert malesef aynıyız canım Bana da 27 de aşağıda bekleyelim çıkar dedi Sizin çıktı mı doğum yaptımız mı acaba ?