Seher_okan120820 Busraaao 39+5 kızım olacak inşallah normal olacak inşallah kendiliğinden gelmezse 41. Ci haftada yatış olacakmış bakalım artık hayırlısı ♥️
Anonim3447 Busraaao pazartesi gününe kadar kendi doğmazsa salı yatış yapacaklar önce suni sancı verecekler olmazsa sezeryan
Busraaao Seher_okan120820 bende normal doğum isityorum . Daha sancım da yok bilmiyorum nolcak bu beni tedirgin ediyor
Csymnt 38+3 kızımızı bekliyoruz bizde, henüz bir doğum belirtimiz yok. Bugun catı muaynesı yaptı doktor. Cok kucuk bir acıklıgın var dedi o kadar. Beklemeye devam 🙆🏻♀️
Seher_okan120820 Busraaao benim sancım 2 haftadır var ama düzenli değil hatta şuanda bile var açılmada en son 2 parmaktı catım darmış zaman alır dedi bakalım sordum doktora 41 haftada sezaryen mi olacak yok dedi normal icin engel gözükmüyor çok şükür rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olsun inşaallah en iyisi hiç kafaya takmamak yoksa ne zaman geçiyor nede elimize bisey stres daha da erteliyor bence ben saldım artık ağrılar çok ama yapacak bisey yok