Mervesultan Vajinal varisi olan var mı ? Vajina girişinde iki büyük et parçamda var varise bağlı tamamen kapalı diyebilirim .Sizde ağrı sızı vs oluşturuyor mu kızlar
derya61_ Mervesultan ağrı olmuyor eğilince taharet alınca elime damar şeklinde geliyor doğuma engelini bilmiyorum çünkü şuan tansiyondan dolayı zorunlu sezeryana gitcem 37 haftalık doğum yapcam
Meneksm Benim üçüncü gebeliğim bende de var . İkinci de de vardı ebe dikiş atarken zorlanmisti . Doğum şeklini etkileyebilir o yuzdwn doktora söylemelisiniz . Eğer varışlı yere kesi atilirsa kanı durdurmak sıkıntı olabilirmiş
Kyy01 Mervesultan normal doğumda sıkıntı olabilir ya varis ıkınma olayında fln tabi doktor daha iyi bilir
Meneksm Mervesultan varisi nasıl alacak ki . Damar o sonuçta . Kan pihtilastigi için damarlar belli oluyor . Çok ciddi olursa kan sulandırıcı kullanılıyor. Doğumdan sonra normale dönüyor zaten
Mervesultan Kyy01 bende biraz ondan korkuyorum internette de sorun olmayacağı yazıyor ama insan yaşayan birilerinden duymak istiyor
Mervesultan Meneksm damarları almayacak onlar genital ve kasıklarda var onlar sıkıntı değil de,varise bağlı et parçası var iç kısımda üstten ve alttan sarkan bazen dışarı çakacak halde duran mor et parçaları,onları alırım hallederim dedi
Kbrnrkl Mervesultan 2. Gebeliginde vardı şimdi gebeliginde de var canım ama doğumdan sonra geçiyor. Doguma bi yan etkisi olmuyor
sema_nur68 Mervesultan Bende de var. Özel bölgemde deri altında aynı bacaktaki gibi duruyor damarlar. Bir de vajina girişini aynı şekilde kaplayan fındık kadar var. Devlet hastanesi takipliyim. Kalp damar cerrahisine yönlendirildim. Çarşamba ultrason çekilip ona göre hareket edilecek dedi doktor.
Mervesultan sema_nur68 bende de giriş kısmında iki et parçası var ağrı yapan düşündüren de onlar zaten
Mervesultan sema_nur68 özel takipliyim 2. doğumum olacak ilkte normaldi ve böyle bi durumum yoktu,ikinci de şuan görünen gözümde tek problem bu ama problem mi bilmiyorum
Tuba04 Mervesultan hastanede çalışıyorum böyle durumlarda bildiğim kadarıyla asla normal önermiyor doktorlar iyi araştırın derim sonuçta o kılcal damar çatlayabilir kanamanız durmayabilir birkaç doktora sorun en azından
Mervesultan Tuba04 iyi araştordığımda sonuç doğumdan sonra geçeceği sadece doktorun kesi atarken dikkat etmesi gerektiği yazıyor.doktor da geçici olduğunu söyledi ama başka doktora gitmedim zamanım az,insan merak ediyor yine de işte acaba yaşayan atlatan var mı diye
archerwoman Tuba04 merhabalar benim varisim de alt tarafta değil sezaryen kesi izimin yanında bir anda çıktı kesi iziyle bir bile olabilir bu durumda ne yapılıyor bilginiz var mı