Al benden de o kadar. 29 haftadayım ama nasıl geçti bana sorsunlar. Çok şükür bulantım olmadı ama hayatım boyunca arada bir sistit dışında mantar enfeksiyon nedir bilmeyen ben hamilelik başından beri mantardan kurtulamıyorum delireceğim. Hele vajina kemik ağrılarımı bel ağrılarımı hiç söylemiyorum bile. Uykular zaten haram her yön değiştirmeye çalışmam acılı. Ya bacağım ağrıyor ya göğüsümün altını sıkıştırıyor onun ağrısına uyanıyorum. Akşamları yemekten sonra zaten balon gibi oluyor karnım. Mide yanması bende çok erken haftalarda başladı zaten o bambaşka bela. Tek iyi yanı küçük beyin hareketleri sabah cilveleşmelerimiz o kadar. Gerçekten zaman geçse doğsa vücudum normale dönse diye hayal kuruyorum hep. Aldığım kilo bacaklarımda ve göbeğimde toplandı, şort elbise giymek işkence oldu çünkü kilodan bacaklarım sürtüyor ve aşırı rahatsız oluyorum. Tek yüzerken iyi hissediyorum kendimi hafiflediğim için ve ağrılarımı azalttığı için. Şimdi hepsini böyle sayınca oturup ağlayasım geldi. 🥲 İki çocuğum olsun diyordum ama bu hamilelikten sonra ikinciyi uzun bir süre istemem gibi duruyor. Hamilelik sevenler nasıl seviyor nasıl hiç ağrıları olmuyor şaşırıyorum. Yürüyüşse yürüyüş yüzmeyse yüzme ben de yapıyorum ama olmuyor 😒