Ozge56 Youngmotherr 🙄 yaş buyutme diye tutturdu 🤣🤣🤣 kanun biliyoruz Urfa başka kanun işliyor galba bilemedim ki
Dmt0 Busra_63tok ben yaşımı büyütmek için sormadım 31 yaşındayım ama senin yalan söylediğini düşünüyorum. Yalan yanlış şeyler yazma buralara, sosyal hizmetler gelir kapına iki gün sonra
Betus16 Busra_63tok Ne!? Umarım kötü bir şakadır! Sen daha küçücük bir kızsın(!) Daha doğrusu erken evlenmişsin sanırım… 29 yaşımda evlendim.30 yaşımda hamile kaldım. 31 yaşımdayken doğum yapacağım inşallah.
01180322 Busra_63tok bacim sen koca sehri gomdun. Bnde urfaliyim halfetili. Bizim orda 15 yasindakini cocuk diye severler.en erken evlenenlerdenim 17 de evlendim o Bike herkese erken geldi. Sen nerden yasiyon nasil oluyo bu
01180322 Busra_63tok Buda eskidendi . Suan 15 yasinda Eclenmek mi kaldi . Basta zorlaysa birsuru hakkin var nasil oluyo bu cocuk yasta bi adamin yanina veriyolar kucagada bi cocuk
NewMom__ Busra_63tok Yani doğru söylediğinizi düşünmüyorum ama eğer doğru ise çocuk doktoruna gidecek yaşta kadın doğum doktoruna gitmeniz üzücü.