Belginylmz Coynes 28 yaşında ewlendim bnde hiç pişman değilim çok şükür 29 yaşındayım 4 aylık hamileyim daha ilk gebeliğim
Busra_63tok Ozge56 yok yaş büyüttüluyor eskiden küçük koymuşlardi dersiniz ben okula geç gittim onun için diyerseniz büyütüyorlar
Busra_63tok Belginylmz ilk başta zorlaydi bide Şanlıurfa da evlendirilen tek ben deilim bir sürü küçük yaşta çocuklar evlendiriliyor
01180322 Busra_63tok Buda eskidendi . Suan 15 yasinda Eclenmek mi kaldi . Basta zorlaysa birsuru hakkin var nasil oluyo bu cocuk yasta bi adamin yanina veriyolar kucagada bi cocuk
Ozge56 Busra_63tok evet oluyor anne baba imzası. Ama yaş büyütme diye birsey yok. Bana knka falan deme tobe
Busra_63tok Dmt0 eskiden kimlikte küçük koymuşlardi diyin avukat tutun onlarda imza falan kolay ama 1 ay mahkeme bekledik
Dmt0 Busra_63tok ben yaşımı büyütmek için sormadım 31 yaşındayım ama senin yalan söylediğini düşünüyorum. Yalan yanlış şeyler yazma buralara, sosyal hizmetler gelir kapına iki gün sonra
Busra_63tok Ozge56 tm knk zorla inan demiyorum Urfa’ya gel sen bak kaç tane çocuk evlendiriliyor yaş büyüme olduğu için ztn
Ozge56 Youngmotherr 🙄 yaş buyutme diye tutturdu 🤣🤣🤣 kanun biliyoruz Urfa başka kanun işliyor galba bilemedim ki
01180322 Busra_63tok bacim sen koca sehri gomdun. Bnde urfaliyim halfetili. Bizim orda 15 yasindakini cocuk diye severler.en erken evlenenlerdenim 17 de evlendim o Bike herkese erken geldi. Sen nerden yasiyon nasil oluyo bu