Deletedmom_116 Sukranerolkaradag genç olabiliriz fakat bu Birine muhtaç vs olucagimiz anlamına mı gekiyo küçümser gibi nasıl bir soru …
Sukranerolkaradag Deletedmom_116 ne yapıyorsunuz muhtaç olmayıp onu da merak ettim . Genç derken ben 27 yaşıma kadar ancak tamamladım eğitimimi, kendim için birşeyler yapmayı. Devlet maaş mı bağlıyor erken evlenince
hello_dunya Morelma_ merhabalar bizim için de yorum yapabilir misiniz? 9+0 görüntüsü. Şimdiden teşekkürler 🙏
SNurays Pamuk siz moderatör müsünüz ? Herşeyi silip tekrar yazıyorsunuz falan bilmiyorum oyuzden soruyorum
Pinklove NesliOzdemir Ben bunu biliyorum da, yazan arkadaş öyle bir yazmış ki sanki kadın evlendikten sonra hapis oluyor, hiçbir şey yapamıyor, dışarı çıkamıyor, çalışamıyor okuyamıyor gibi imada bulunmuş o yüzden sordum
gulsahklkn Pamuk 24 yaşındayım Ağustosta doğum günüm 25 olucam yeni yaşıma bebişimle girme ihtimalim çok yüksek 🥰
Birbahargunu 29 yaşında anne olacağım nasipse doğarsa. İlki doğsaydi 26 yaşımda anne olabilirdim ama kısmet inşallah 29 da olacagim 🥰