_Anonimdenim Oğlumu 20 yaşında kucağıma aldım 2. Çocuğumu 23 de kucağıma alacağım ☺️ Aralarında 3 yas olacak gençken peş peşe büyüsünler bende onlarla buyuyım ıstedım yaşım gençken 40 ysından sonra okul kapılarında gezmek ıstemedım 😊 nasip ıslerı her yaşta anneye saygım sonsuz 💐
Evaygl Pamuk 30 kızçemi bekliyorum 25 haftalık Allah nasip ederse🧿❤️ ama şu sıcaklar beni bitirdi hayırlısıyla bi atlatsaydık 🥲🥲🥲
NesliOzdemir Pinklove ben çalışıyordum hamilelikte ayrıldım işten, geçen hafta sonu dgs sınavına girdim 38 haftalık hamileyim, eşim beni bekledi sınavda. Egitimim içinde destek veriyor. İspanyolca öğreniyordum ilerletmem gerekiyordu online kurs ayarladi ne planın varsa arkandayım diyor
minipanda Pinklove onu kendine sor bana niye soruyorsun , aynı şeyi ben merak edip sormuşum zaten ,hem bebegi olup hem nasil okula eve vakit ayirabiliyorlar diye
Gulsahim Pamuk 20 yaşında oğlumu kucağıma aldim🥰 28 yaşında kızımı 32 yasindayim küçük minnosumu bekliyorum
SNurays Pamuk siz moderatör müsünüz ? Herşeyi silip tekrar yazıyorsunuz falan bilmiyorum oyuzden soruyorum
Pinklove NesliOzdemir Ben bunu biliyorum da, yazan arkadaş öyle bir yazmış ki sanki kadın evlendikten sonra hapis oluyor, hiçbir şey yapamıyor, dışarı çıkamıyor, çalışamıyor okuyamıyor gibi imada bulunmuş o yüzden sordum