Kubra0123 nuzunismail peş peşe mi oldu ne güzel benimde yaşım 32 inşallah bende öyle düşünüyorum nasipse 😊
nuzunismail Kubra0123 Evet araları 17 ay hem yaşımız gidiyor hem birlikte büyüsünler arkadaş olsunlar istedik güzel oldu, sizin de gönlünüze göre olur inş
Sulegnlts Pamuk 20 yaşında kızımı 24 yaşımda oğlumu ve şuan 35 yaşında 34 haftalık oğlumu bekliyorum ❤️
Deletedmom_1003 Sulegnlts 1 bebekle kendini yerden yere vuran bennnnnn😂 Nasıl baş ediyorsunuz yaaaaaaaaaaa
Deletedmom_1003 25 yaşında anne oldum 9 aylık..İyiki oldu orası ayrı ama bir tık daha bekleyedebilirdim sanki😂
Novamomy Pamuk 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah 🙏🏻size çok dua etmiştim yeni gördüm çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın Allah tamamına erdirsin sağlıkla 🙏🏻
Papatyaaa__ Pamuk ilk kızım 17 ikinci kızım 19 şimdide oğlumu bekliyorum 39+4 haftalık hamileyim 24yaş yaşındayım
Deletedmom_116 Pamuk aman yok daha neler 🤣🤣klavye hatası aşko Sen hamilemisin yazcaktim 🤣🤣Ben daha yeni cikardim aman yaram bile iyileşmedi🤣♥️