Pamuk Merhaba canim kızlar..Kaç yaşında o güzel duyguyu tattınız? Ben 32 yaşındayım minnoşumu bekliyorum🧡
Zeynepikranur Pamuk ilk bebişimi 25yaşında kucagıma aldım şimdi ikinciye 29″ Umda alıcam kısmetse gün sayıyoruz şafak 29❤
RabiaArtik Pamuk 22 yaşındayım cnm Rabbim nasip ederse pazartesi 33 haftalık olucam.☺️ Rabbim bir nefeste kurtarsın Bütün gebeleri💙
Minesmz Yazmelegi_ bende aynı sizin gibi 21 yaşında hamile kaldım şuan 22 yım Eylül’de anne olucak inşaallah
_tuuggcce_ 24 yaşındayım. Ağustosta 25 oluyorum. Normalde doğum günümde doğum gözüküyor ama sezeryan olacağım için daha erken olur ☺️ yine de 25 de anne olacağım inşallah
yesim-1 Pamuk 21 ve 24 yaşımda anne oldum🙂şuan 26 yaşındayım. yolda gören kişiler çocuklarımı kardeşim sanıyor. Genç anne olmak çok güzel
Deletedmom_116 Pamuk ay hamileymisim 🙈♥️Çok mutlu oldum Allah im sgalik sihhat versin ♥️20 yaşımi doldurduktan iki hafta sonra ♥️
yesim-1 Pamuk aa ne güzel görenler abla kardeş sanıyordur sizi de 🙂 benimde en iyi arkadaşlarım kızlarım olacak ♥️
goncacem Tugbazdmr ay ben de 27 yaşındayım doktor kızım olacağını söyledi inşallah sonradan değişmez 🥰
Deletedmom_116 Pamuk aman yok daha neler 🤣🤣klavye hatası aşko Sen hamilemisin yazcaktim 🤣🤣Ben daha yeni cikardim aman yaram bile iyileşmedi🤣♥️