Kyy01 bende çıkar gibi düşünmüştüm ama herkeste başka demekki

benim regl gecikmesinin 2. gününde 50 çıkmıştı senin daha geçmemiş bence geçmesinii bekle şu an yok duruyor ama

Melisaasa tamam gecikince çıkmasının anlamı geç yumurtlama olması ihtimali benim bildiğim çünkü çoğu doktor kızıyor adetten önce test yapılmasına gecikme bekleyin derler hep. Normalde yuumurtlama gerçekleştiği zamandan itibaren tam 14. Gün sonra genelde adet gelir çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14. Gün test yapın denmesinin sebebi de bu. Pozitifse çıkıyor negatifse 2-3 gün içinde adet gelmesi gerekiyor çünkü o gün adet günün sayılır diye anlatmıştı doktorum. Sen hamile olsan adet gününde öğrenme ihtimalin de var ama çoğu doktor hep gecikme bekleyin der bu sebeple işte 1 hafta gecikmenin ardından test yapılmalı derler sebebi geç yumurtlama olma ihtimali sana kalkıp böyle böyle diye anlatmaktansa direk gecikme bekle demiştir belki.

myangelson burada okuduklarımdan yola çıkarak soruyorlar geç döllenme mi diye mesela regl gecikince öğrenenlere hayır değil diyorlar o yüzden emin olamıyorum neyse bekleyeceğim

17 Temmuz kan testi verdım 1.20 çıktı yükselmez dediler sonra varsam günü tekrarladım 16.38 gordum cuma günü tekrar bakıldı 72 gördüm akşamına pembe kahve karışık sılınce gelen lekelenmek oldu korktum gece doktora Gıttım tekrar bakıldı aynı akşam 77 65 oldu sabah tekrar kontrol ettiler 108 çıktı kahverengı sumuksu bısey geldi eve geldıgımdw çamaşırıma acaba yerleşme kanaması mıdır

Melisaasa şimdi sana şöyle örnek vereyim normalde betaya göre hafta hesabı yapılmaz ama yeni oluşan hamilelik az çok anlaşılabilir. Mesela diyelim ki birisi adet gününü 2 gün geçti 200 değerle öğrendi bu geç döllenme olmayan bir hamilelik ama senin adetin 1 hafta geçti ama değerin 100 falan çıktı bu yüksek ihtimalle geç döllenme olan bir hamilelik çünkü yeni olusmaya başlamış oluyor

Melisaasa adetin gecikti benim 10 gun felan olmuştu aralarda test yaptim hep negatif icimmrahat etsin kan vereyim dedim 1 temmuzda kan testinde negatifti 0.100. 6 gun sonra tekrar kan verdim. Beta 47 olmus. Yarin ilk dontor randevum var. Bekle biraz daha

Melisaasa benim reglime 3 gün kala bir test yapmıştım 0.2 çıkmıştı bir hafta sonra tekrar test yaptım 675 çıktı o yüzden canım bekle acele etme bence geç döllenme olmuş olabilir bir hafta - 10 gün sonra tekrar test ver bence