Minik1Civciv Deletedmom_116 doğumdan sonra lohusa polikliniğine gidip ilk işim spiral taktırmak olacak 😂 devlet hastanesi takıyor diye duydum.
Rapunzelinanasi Zeyzey055 8 ay kadar önce doğum yaptığım doktoruma 3.500 e taktırdım ben. Fiyatı doktora göre değişiyor ama şu an 5-7 bin aralığındadır. Yeni bir Çocuk olursa çok daha büyük masraflar olacağını düşününce fazla gelmiyor bu para 😂
Zeyzey055 Rapunzelinanasi gerçekten de öyle 10 bin de olsa yaptırılması gerekiyor pespese çocuklar delirmektense 🤣🤣 ben fakülte hastanesi takipliyim ama ozel de bi araştırayım kimler yapiyor diye teşekkür ederim 🥰😊
Rapunzelinanasi Trldyg hayır devlette ücretsiz ama siz implantı eczaneden akıp götürüyorsunuz. İmplant da 2.500 dü en son. Çok sevindim devlette takılmaya başlanmasına çünkğ çok iyi bir korunma yöntemi
cahillesohbetikestim Deletedmom_116 ben prezervatifle gebe kaldım üçüncüyü istemiyorum Allah korusun yani hem psikolojik hem fizyolojik kaldıramam o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum 🙄
Deletedmom_116 Hamdiyevural ben Hicbisey guvenmiyorum valla ve içimdeki hoş hemen olcak diyo o yüzden daha fazla bı tırsıyorum 🤣
Rapunzelinanasi Zeyzey055 bazı devlet hastaneleri de takıyor. Bulunduğunuz hastanede de bir sorun isterseniz ☺️
cahillesohbetikestim Deletedmom_116 sen bir de beni düşün 4 aydır ne yapacağımı şaşırdım bir hap kullanayım dedim düzenli kullanamıyorum hiç unutuyorum iki bebeyle spiral düşünüyorum ondan da korkuyorum bakalım belki deri altı implant taktırırım kocayı ikna edersek 🤣