annesinincivcivi1 9 haftalığım tuvalete kalktım baya kan gelmiş benden yarında kontrolüm var bu haftada. Neden gelir
naneliseker_ annesinincivcivi1 doktorunuz ilaç yazacaktır. Bazen normal olabiliyor hersey iyiyken doktora gitmeniz gerekir
MirsT annesinincivcivi1 üzülme regl den fazla değilse hap iğne falan geçer dinlenmene bak sen soluna yat eğer eşinle ilişki durumun olduysa ondan da olmuş olabilir ilk üç ay yerleşirken olması da normal
Belinay_duam annesinincivcivi1 sakın ol cnm 17 haftalara kadar kanamalı bı gebelik geçirdim ağrım sizin yoksa kokrma
MonicaGeller annesinincivcivi1 sürekli değilse korkma diyor doktorlar. Ve sancın da yoksa. Ama bence sen yine de doktorunla görüş. Tedavi uygulanır
Zeyna01 annesinincivcivi1 Böylesi durumlarda direk doktor iletişim geçip hatta acil gitmeniz gerekiyor
Gunes17 annesinincivcivi1 neden geldiğini anlamak için muayene şart kimse arkadan bisey diyemez yarını bekleme hemen git acilden giriş yap
Belinay_duam kubraQwe benimde öyleydi progestan ve pruloten iğne kullandım 4 ay boyunca kanama alani keseden mi rahimden diye iki günde bir kontrole gidiyordum
Belinay_duam kubraQwe bence sizde bı gidin görünün doktora herkesin farklı sebeplerle olabliyor Allah şifa versin
kubraQwe annesinincivcivi1 benimde ben bebeğin suyu mu diye korkuyorum suyla karışık kahve normal miymis
Bsrblr Benım 9 da başladı 15 de bıttı ayağa kalkmak iş yapmak yürümek sebepleri.. progestan verır ıgne yapar geçer bol bol ayaklarını dikip yatın yoksa sureklı oluyor
BurcuArya35 annesinincivcivi1 bende yaşamıştım kese etrafında kanama alanı gördü Dr um 9+4 tüm bend ozamanlar iğne yapıldı hergun progestan haftada bir de proluton depot fitil de kullandım şükür 12. Haftada kayboldu şimdi de 25+6 haftalığim hiç sıkılma ama ihmalde etme ben 15 gün hastanede yattım
kubraQwe Belinay_duam doktorum parca dusurmuyosan korkma dedi ama gene korkuyorum bn valla 4 ay bana da kanaman olur dedi doktor perde var Bnde
Belinay_duam kubraQwe tuvalete girmeye korkuyordum ben 7 ay olana kadar da psikolojik olarak hep aynı şekilde hissettim